Un primar PSD și-un deputat PNL sunt supărați pe românii care se opun pensiilor speciale: Au un apetit fantastic să-şi vadă foştii conducători în mizerie

Un primar PSD și-un deputat PNL sunt supărați pe românii care se opun pensiilor speciale: Au un apetit fantastic să-şi vadă foştii conducători în mizerie

Primarul Galaţiului, Ionuţ Pucheanu (PSD) a declarat, luni, în contextul amânării intrării în vigoare a pensiilor speciale ale primarilor, că nu se va întâmpla acest lucru nici anul viitor şi nici peste doi ani.

Astfel, el a avut câteva vorbe de năduf la adresa poporului român.

”Aş vrea să mă întorc la esenţa poporului român, care are un apetit fantastic în a-şi vedea foştii conducători în mizerie, dacă se poate. (..) Vă spune un pesedist de data asta, ne-am bucurat şi toată lumea a aplaudat când l-a văzut pe Băsescu: Mamă, i-au luat ăştia salariul! (..) Nu am înţeles de ce avem apetitul ăsta de a-i vedea mâncând, dacă se poate, din gunoaie, pe toţi cei care, la un moment dat, mai bine sau mai puţin bine, pe o perioadă mai lungă sau mai puţin lungă de timp, ne-au reprezentat”, a spus Ionuţ Pucheanu, în emisiunea Talk News de la Profit News TV. 

ADVERTISING

El a ţinut să precizeze că ”şi în afară, în Vest, acolo unde ne raportăm în permanenţă, există aceste pensii (pensii speciale, n.red.).

”Trebuie să înţelegeţi, nimeni nu spune lucrul acesta, da, în afară există genul acesta de pensii”,  a mai susținut primarul Galaţiului. 

La rândul lui, deputatul PNL Gheorghe Pecingină a spus că ”i se pare ipocrit să spună el acum că îşi doreşte şi amânarea pensiilor europarlamentarilor”. 

”Să fim realişti, nu vor fi anulate niciodată când am dori noi, şi sunt şi afară, numai că la noi în România, cum spunea şi colegul, trebuie să fim săraci şi proşti şi să acceptăm chestia asta. Că într-adevăr clasa politică e de o anumită factură, până la urmă e oglinda societăţii”, a comentat Pecingină. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇