Un primar PNL şi-a pus viceprimarul PSD să muncească din coteţul de câini

Un primar PNL şi-a pus viceprimarul PSD să muncească din coteţul de câini

Un orăşel din Oltenia este scena unei întâmplări neobişnuite chiar pentru scena noastră politică: Primarul PNL din Calafat l-a mutat pe viceprimarul PSD în… adăpostul de câini.

Edilul susține că era singurul loc disponibil și că adăpostul ar fi în administrarea viceprimarului, aşa că să facă bine să se ocupe.

"Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează", a declarat Dorel Mitulețu (foto), primarul din Calafat, pentru Digi24.

ADVERTISING

Doar că acolo acum nu este niciun câine: "Am avut o ședință ordinară la sfârșit de lună, în care am avut ca și propunere achiziționarea unei arme cu tranchilizant pentru a captura câinii. Așa cum știți este poliția animalelor în vigoare la aceasta clipă și nimeni nu-și permite să aplice rele tratamente animalelor". 

Viceprimarul pus la coteţ este pesedistul Petre Petrică, care abia şi-a început activitatea pe 27 iulie.

"Am primit birou din start aici. Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n.red.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în primărie sunt birouri de viceprimar unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Oamenii care vor să vorbească cu mine nu pot veni acum acolo, e un șantier, sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții".

Evident, viceprimarul acuză o răzbunare politică. Asta după ce a fost ales recent cu 11 voturi din 17, având sprijin de la colegii de la PMP și de la doi aleși ai PNL.

Petrică spune şi că primăria mai are birouri goale.

"Nu am pretenții de lux, nu am ce face, o să-mi desfășor activitatea acolo, le voi spune oamenilor să vină acolo dacă vor să vorbească cu mine".

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇