Un deputat a participat, din toaletă, la o ședință a Parlamentului canadian

Un deputat a participat, din toaletă, la o ședință a Parlamentului canadian

Un deputat canadian a prezentat scuze public după ce s-a conectat din toaletă la o ședință a Parlamentului care a avut loc online.

Ședința a avut loc vinerea trecută, iar conservatorii au devenit suspiciosi față de locul în care se afla liberalul Shafqat Ali în acel moment, scrie The Guardian.

Deputatul conservator Laila Goodridge a declarat în fața Camerei Comunelor că un parlamentar „participă la ședință dintr-o toaletă a Parlamentului” – ​​acuzație care ulterior a fost confirmată.

Luni, liderul conservator al Camerei, John Brassard, a declarat că parlamentarii au ajuns la concluzia că Ali și-a plasat camera „pe cornișa sau pe porțiunea de pe perete, chiar deasupra părții din spate a toaletei”

ADVERTISING

„Membrul Parlamentului folosea toaleta în timp ce participa la o ședință a Camerei Comunelor, catedrala democrației canadiane”, a spus el.

Ali a prezentat scuze, denumind incidentul un „eveniment nefericit” care a apărut dintr-o lipsă de judecată.

„Iau această problemă extrem de în serios și promit să nu repet niciodată această eroare”, a spus el.

Președintele adjunct al Camerei, Chris D’Entremont, crede că scuzele lui Ali sunt suficiente pentru a închide această problemă – dar i-a avertizat pe parlamentari „să fie întotdeauna vigilenți” atunci când participă la ședințe online.

ADVERTISING

„Dacă nu trebuie să aveți camera pornită, opriți-o”, a spus D’Entremont.

Este a doua oară când liberalii sunt puși într-o situație stânjenitoare de către un membru al partidului care participă online la ședințele Parlamentului.

În 2021, Will Amos a fost văzut dezbrăcat în timp ce se schimba, după ce fusese la jogging.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇