Un activist "Moldova vrea Autostradă" este secretar de stat şi s-a înscris în USR PLUS

Un activist "Moldova vrea Autostradă" este secretar de stat şi s-a înscris în USR PLUS

Secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Adrian Covăsnianu a anunţat că s-a înscris în USR PLUS.

El motivează că proiectele Iaşiului au nevoie şi de susţinere politică, după ce timp de câţiva ani a activat în cadrul asociaţiei „Moldova vrea Autostradă”.

"M-am înscris în USR PLUS pentru că proiectele Iaşului au nevoie de susţinere nu doar din zona civică şi cea tehnică-profesională, ci şi de susţinere politică. Ca membru USR PLUS, priorităţile mele rămân aceleaşi: Autostrada A8, autostrada relansării economice a Moldovei, Autostrada A7 şi proiectele de modernizare a căilor ferate dinspre Ardeal spre Moldova şi dinspre Moldova spre Muntenia”, a scris Adrian Covăsnianu, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING

Copreşedintele USR PLUS Iaşi Cosette Chichirău a salutat, tot pe Facebook, decizia lui Covăsnianu de a se înscrie în USR PLUS, ea precizând că "venirea lui în organizaţia Iaşi va da şi mai multă greutate eforturilor noastre pentru urgentarea proiectelor vitale pentru Moldova, în special Autostrăzile A8 şi A7".

Mă bucur că Adrian Covăsnianu a luat decizia de a se alătura echipei USR PLUS Iași. Adrian este secretar de stat la...

Publicată de Cosette Chichirău pe Miercuri, 23 iunie 2021

Adrian Covăsnianu a activat timp de câţiva ani în cadrul asociaţiei civice "Moldova vrea Autostradă", iar în prezent ocupă funcţia de secretar de stat în cadrul Ministerul Transporturilor, fiind susţinut de USR PLUS.

ADVERTISING

Anunţul lui Covăsnianu vine cu o zi înaintea vizitei la Iaşi a liderului USR PLUS Dan Barna, dar şi a ministrului Transporturilor, Cătălin Drulă.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇