UDMR, după negocieri: Au apărut nişte probleme cu Codul administrativ, dar vor fi prevăzute în acordul coaliţiei

UDMR, după negocieri: Au apărut nişte probleme cu Codul administrativ, dar vor fi prevăzute în acordul coaliţiei

Liderul senatorilor UDMR, Cseke Attila, a declarat, sâmbătă, că cel mai important rezultat al ultimelor două zile de negocieri e creşterea încrederii între cele trei partide care vor forma coaliţia majoritară.

El a punctat însă că au apărut „nişte probleme în aplicarea Codului administrativ, dar ele vor fi prevăzute în textul acordului”.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Kelemen Hunor s-a întâlnit, la Budapesta, cu Viktor Orban

„Cel mai important rezultat al ultimelor două zile din punctul nostru de vedere este acela de creştere a încrederii între formaţiunile politice care îşi propun să formeze o coaliţie majoritară în Parlament.

Evident veţi fi informaţi asupra textului acordului de coaliţie, nu e nimic secret în ceea ce se pregăteşte (referitor la alegerea primarilor în două tururi – n.r.).

În aplicarea Codului administrativ au apărut nişte probleme, dar acestea vor fi prevăzute în textul acordului coaliţiei”, a spus Cseke Attila la finalul discuţiilor privind programul de guvernare.

Citește și: