Tudose, despre coaliția PSD-PNL: Asta e strategia, ca noi să guvernăm în următorii 10 ani

Tudose, despre coaliția PSD-PNL: Asta e strategia, ca noi să guvernăm în următorii 10 ani

Strategia PSD și PNL este ca cele două partide să guverneze împreună în următorii 10 ani, spune europarlamentarul PSD Mihai Tudose, cel care este posibil să dechidă lista comună pentru europarlamentare a coaliției de guvernare.

Întrebat vineri seară, la Digi 24, dacă există riscul ca actuala coaliţie de guvernare să se rupă după alegerile locale şi cele europarlamentare din acest an, Mihai Tudose a spus: „Nu e nimic sigur, dar asta e strategia, ca noi să guvernăm şi în următorii 10 ani”.

Totodată, întrebat care este scorul electoral pe care şi l-au propus PSD şi PNL pentru alegerile europarlamentare, eurodeputatul a spus doar: „Locul unu cu cât mai multe mandate”.

ADVERTISING

În ceea ce priveşte candidaturile pentru alegerile prezidenţiale, Tudose a declarat că după alegerile din 9 iunie va fi discutat acest subiect.

Tudose a mai spus că nu există ”război” în clasa politică, ci ceea ce se întâmplă sunt elemente care ţin de campania electorală.

”Eu nu văd niciun război în clasa politică, e campanie, sunt lucruri normale, când fiecare partid îşi prezintă strategia şi prezintă planul de campanie. Avem şi parte de circ, două partide care sunt specialiste în zgomot şi lumini, dar ăla nu e război, doar se fac ei de râs”, a mai afirmat Mihai Tudose.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇