Trump va participa la o nouă dezbatere cu Biden, deși susţine că sunt nedrepte condițiile. Când vor avea microfoanele tăiate

Trump va participa la o nouă dezbatere cu Biden, deși susţine că sunt nedrepte condițiile. Când vor avea microfoanele tăiate

Preşedintele SUA Donald Trump va participa joi la o dezbatere cu fostul vicepreşedinte Joe Biden, în pofida condiţiilor pe care le consideră nedrepte.

Voi participa, cred doar că este foarte nedrept”, a declarat Trump jurnaliştilor, relatează Reuters.

''Este foarte nedrept că au schimbat subiectele şi este foarte nedrept că din nou avem un prezentator care este total părtinitor'', acuză preşedintele american.

Vor avea microfoanele întrerupte

Donald Trump şi rivalul său democrat Joe Biden vor avea microfoanele întrerupte pe timpul alocat celuilalt candidat, pentru a se evita întreruperile şi haosul din prima lor întâlnire televizată, a anunţat comisia americană pentru dezbaterile prezidenţiale.

ADVERTISING

Fiecare dintre ei va avea la dispoziţie două minute pentru a răspunde întrebărilor moderatorului, timp în care microfonul celuilalt candidat va fi întrerupt.

După consumarea celor două minute, candidaţii vor putea relua dezbaterea, de data aceasta cu microfoanele deschise. Comisia a precizat că doreşte ca rivalii să respecte timpul ce le este alocat.

ADVERTISING

”Preşedintele Trump este dornic să dezbată cu Joe Biden, oricare ar fi modificările de ultim moment decise de o comisie părtinitoare, într-o ultimă tentativă de a-i furniza un avantaj candidatului său favorit”, a reacţionat directorul de campanie al lui Trump, Bill Stepien, într-un comunicat.

Potrivit lui Stepien, preşedintele Trump intenţionează să vorbească despre afacerile lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, aşa cum o face deja constant.

ADVERTISING

”'Dacă media nu îi pun aceste întrebări lui Joe Biden, preşedintele o va face şi nu va exista portiţă de scăpare pentru Biden”, a spus Stepien.

La prima dezbatere de la 29 septembrie, Trump l-a întrerupt de 71 de ori pe rivalul său democrat şi a fost întrerupt de acesta de doar 22 de ori, conform site-ului de informaţii Axios.

Cei doi urmau să aibă o a doua dezbatere joia trecută, dar comisia a impus un format virtual după ce Trump a fost confirmat cu coronavirus. Preşedintele a respins formatul, aşa încât candidaţii au avut fiecare propria dezbatere, transmisă de canalele de televiziune, doar cu moderator şi public.

Dezbaterea de joi de la Nashville, statul Tennessee, va fi moderată de Kristen Welker, un corespondent respectat al NBC News la Casa Albă, şi va fi ultima înaintea scrutinului din 3 noiembrie.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇