Trump se duce în New Jersey, dar nu va respecta carantina obligatorie. Casa Albă: Nu e civil

Trump se duce în New Jersey, dar nu va respecta carantina obligatorie. Casa Albă: Nu e civil

Casa Albă a anunțat că președintele Donald Trump nu își va schimba planul de a călători în New Jersey în weekend, chiar dacă în acest stat este obligatorie carantina.

Guvernatorul statului New Jersey a impus carantină obligatorie de 14 zile americanilor care vin din state unde numărul de cazuri de coronavirus este mare.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Președintele Statelor Unite nu este civil”, a precizat purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Judd Deere, citat de CNBC.

”Oricine se află în imediata apropiere a președintelui, inclusiv staff-ul, oaspeții și presa, este testat pentru COVID-19 și rezultatele sunt negative”

Judd Deere, purtătorul de cuvânt al Casei Albe

Donald Trump a efectuat, de curând, o vizită în Arizona, unde a explodat numărul îmbolnăvirilor.

”În ce privește deplasarea în Arizona, Casa Albă a urmat planul antiCOVID. Ne-am asigurat că președintele nu a luat contact cu nimeni care a fost simptomatic sau nu a fost testat”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Sursa citată a completat că toate persoanele care călătoresc cu Trump în acest weekend sunt monitorizate pentru simptome. Totodată, sunt și testate pentru SARS-CoV-2.

”Prin urmare, există un risc de infectare minim spre zero pentru populația locală (din New Jersey – n.red.)”.

Liderul de la Casa Albă se duce, la sfârșitul săptămânii, la clubul său de golf din Bedminster, New Jersey.

Citește și:

A.D.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!