Încă doi membri din echipa de campanie a lui Trump au COVID-19

Încă doi membri din echipa de campanie a lui Trump au COVID-19

Încă doi membri ai echipei de campanie a lui Donald Trump din Tulsa, Oklahoma, au fost depistati cu noul coronavirus.

Anunțul vine după ce sâmbătă alte șase persoane din echipa de campanie au primit rezultate pozitive la testul pentru COVID-19, inclusiv membri ai Serviciilor Secrete, sustine o sursă apropiată situației citată de NBC News.

În total, opt oameni din jurul lui Trump au coronavirus

Spre deosebire de ceilalți sase membri, cei doi confirmați luni au participat la evenimentul de campanie purtând, totuși, măști de protecție.

ADVERTISING

Cei doi membri au fost testați abia dupa mitingul din Tulsa, ca măsură de precauție la revenirea acasă.

Numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus din echipa președintelui american a ajuns, astfel, la opt, dar este de așteptat ca el să crească.

Trump: Lăsați-o mai moale cu testarea!

Potrivit unor surse de la Casa Albă, Trump si-ar fi exprimat nemulțumirea cu privire la răspândirea în mass media a acestor vești, care ar fi umbrit întregul sau miting.

În timpul discursurilor sale, Trump a spus despre testarea pentru coronavirus că este ”o sabie cu două tăișuri” și a susținut că le-a cerut autorităților sa încetinească ritmul testărilor.

ADVERTISING

”Când faci o testare atât de amplă, o să gasești tot mai multe cazuri, asa că le-am spus oamenilor mei 'Lăsați-o mai moale cu testarea, vă rog!'”, a spus Trump, glumind că sunt atâtea teste în derulare ca ”oamenii nu mai înțeleg nimic”.

”Mai avem unul aici”, a spus Trump, aratând cu degetul în public. ”Tânărul acesta are zece ani. Are nasul înfundat. Se va face bine în 15 minute. Încă un caz!”, a spus el, ironic.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇