Robert Negoiță s-a dus cu jalba în proţap la sediul lui Cioloş să se plângă că USR îi blochează proiectele

Robert Negoiță s-a dus cu jalba în proţap la sediul lui Cioloş să se plângă că USR îi blochează proiectele

Edilul Sectorului 3, Robert Negoiţă, se plânge că mai multe proiecte ale Consiliului Local sunt blocate de USR, afectând grav activitatea primăriei.

Astfel, el a mers la sediul USR, pentru a-i transmite o scrisoare președintelui formațiunii, Dacian Cioloș, în care îi cere să se întâlnească pentru a discuta toate aceste probleme.

”Aceasta este scrisoarea deschisă pe care am depus-o ieri la sediul central al USR, în atenția președintelui formațiunii, dl Dacian Cioloş. Aștept cu mult interes un răspuns din partea domniei sale.

ADVERTISING

Și sper să putem stabili, cât mai curând, o întâlnire pentru a discuta și rezolva toate aceste situații de blocaj create de consilierii USR de la Sectorul 3 și care afectează grav activitatea primăriei, mai ales dezvoltarea comunității Sectorului 3”, a scris pe Facebook Robert Negoiță, atașând și scrisoarea trimisă către Dacian Cioloș.

Aceasta este scrisoarea deschisă pe care am depus-o ieri la sediul central al USR, în atenția președintelui formațiunii,...

Publicată de Robert Negoita pe Luni, 6 decembrie 2021

”De la începutul acestui mandat, multe dintre proiectele supuse votului Consiliului Local Sector 3, proiecte importante pentru comunitatea S3, dar și pentru București, au fost blocate agresiv de consilierii partidului dumneavoastră, afectând grav buna funcționare a primăriei, instituția cea mai apropiată de cetățean”, se arată în scrisoare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Negoiță dă ca exemplu solicitarea de aprobare pentru acesarea finanțării prin programul Anghel Saligny pentru 4 proiecte de fluidizare a traficului. Propunerea, spune primarul, a fost ”respinsă sec” de către consilierii USR.

Un alt exemplu, afirmă Negoiță, este propunerea de construcție a unei unități de învățământ în zona nouă a Sectorului 3, unde locuiesc numeroase familii tinere cu copii.

”Avem termenul, avem proiectul, dar consilierii USR se opun vehement”, subliniază primarul.

Acesta precizează că și modernizarea uneia dintre piețele Sectorului 3 a fost respinsă, ”pentru că viziunea doamnelor și domnilor consilieri USR este diferită de propunerea noastră”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇