Parcarea de pe Decebal se deschide, în sfârşit. Accesul e gratuit, dar șoferii trebuie să-și mute mașinile între 10:00 și 14:00

Parcarea de pe Decebal se deschide, în sfârşit. Accesul e gratuit, dar șoferii trebuie să-și mute mașinile între 10:00 și 14:00

Parcarea subterană din Bulevardul Decebal din Capitală se inaugurează miercuri, la câteva zile după ce a primit avizul ISU și la aproape trei ani de la demararea lucrărilor.

UPDATE Primarul Negoiță a postat și regulamentul parcării, din care reiese că oamenii, deși pot parca gratuit, vor fi nevoiți să-și mute zilnic mașinile, de luni până vineri, pentru ca în intervalul 10-14 se face curățenie și parcarea trebuie să fie goală.

”Parcarea are 718 locuri, situate pe două niveluri subterane, accesul mașinilor fiind permis începând de mâine (miercuri - n.red.).

ADVERTISING

Pentru început accesul în parcare va fi gratuit, cu mențiunea că mașinile nu pot staționa mai mult de trei zile pe un loc de parcare fără acordul administratorului”, anunța ieri Primăria Sectorului 3.

Indicii: mâine, parcare subterană, deschidere, acces liber, Decebal, două etaje, peste 700 de locuri.????Fraza cred că o...

Publicată de Robert Negoita pe Marţi, 23 noiembrie 2021

”Indicii: mâine, parcare subterană, deschidere, acces liber, Decebal, două etaje, peste 700 de locuri.
????Fraza cred că o puteți construi singuri, nu-i așa? Stați cu ochii pe noi, vă vom da toate detaliile în mai puțin de 24 de ore”, anunța Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, pe Facebook.

ADVERTISING

Primăria Sectorului 3 a dat autorizație de construire pentru parcarea subterană de pe Bulevardul Decebal încă de pe 7 februarie 2019.

Iar șantierul a fost inaugurat după mai puțin de două luni de la acea dată, pe 20 martie 2019, de către societatea Sectorului 3 numită Algorithm Residential S3 SRL.

Potrivit contractului, această firmă edilitară de construcții avea la dispoziție doi ani pentru a finaliza parcarea cu două subsoluri și 717 locuri de parcare (adică 354 de locuri la subsolul 2 și 363 la subsolul I).

ADVERTISING

Dar de la finalizarea lucrării a trecut un an și jumătate și abia în 19 noiembrie 2021 construcția în valoare de 25 de milioane de euro din bani publici a trecut testele de incendiu, la câteva zile după ce SpotMedia.ro a relatat cum parcarea se transformase de ceva vreme în ”muzeu”, în lipsa avizelor de funcționare.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇