Parcarea Decebal, construită de Negoiță, a trecut testele de incediu și va funcționa în curând

Parcarea Decebal, construită de Negoiță, a trecut testele de incediu și va funcționa în curând

Parcarea subterană din Bulevardul Decebal din Capitală, pe care Primăria Sectorului 3 a cheltuit peste 25 de milioane de euro, a obținut avizul ISU și urmează să fie dată în folosință în perioada următoare, anunță firma care s-a ocupat de construcție.

Vestea vine după ce SpotMedia.ro a relatat cum construcția se transformase de ceva vreme în ”muzeu”, în lipsa avizelor de funcționare.

În cursul zilei de ieri, 18.11.2021, s-au efectuat, în prezența reprezentanților constructorului, Algorithm Residential…

Publicată de Algorithm Residential S3 pe Vineri, 19 noiembrie 2021

„În cursul zilei de ieri, 18.11.2021, s-au efectuat, în prezența reprezentanților constructorului, Algorithm Residential S3 S.R.L, ai beneficiarului, Primăria Sectorului 3 și cei ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgentă, toate testele privind Scenariul de Securitate la Incendiu al obiectivului „Parcare Decebal”.

ADVERTISING

Rezultatele testelor au fost favorabile și în urma acestora, s-a obținut avizul I.S.U. pentru acest obiectiv.

Ne dorim ca în perioada imediat următoare să se finalizeze recepția lucrărilor, iar locuitorii Sectorului 3 să beneficieze de cele 717 locuri de parcare moderne”, scrie Algorithm Residential S3 pe Facebook.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇