Rareş Bogdan: Orban să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis

Rareş Bogdan: Orban să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan a criticat, sâmbătă seară, afirmaţia liderului PNL, Ludovic Orban, potrivit căreia PNL nu datorează nimic preşedintelui Klaus Iohannis.

”Ludovic să înceteze, pentru că numai eu ştiu de câte ori l-a apărat preşedintele Iohannis, câte şanse i-a dat preşedintele Iohannis, cum i-a dat şansa să construiască un guvern singur, fără a se implica nici Rareş Bogdan, nici Iulian Dumitrescu, nici Flutur, nici Boc, nimeni.

Nici Alina Gorghiu. Pur şi simplu şi-a făcut echipa singur, iar când noi îi atrăgeam atenţia că exagerează sau că acţionează discreţionar preşedintele îl apăra. Aseară a depăşit toate limitele. M-a supărat rău”, a declarat Rareş Bogdan, sâmbătă seară, la Antena 3.

Întrebat dacă crede că preşedintele Iohannis s-a supărat, europarlamentarul liberal a afirmat: ”Nu ştiu. Nu am vorbit cu domnia sa (…) Să afirmi tu, Ludovic Orban, că preşedintele nu te-a sprijinit şi că PNL nu datorează nimic preşedintelui este o dovadă de lipsă completă de cunoaştere a realităţii şi de o rupere, desprindere de realitate, ca să fiu elegant”.

PNL are o relație specială cu Iohannis

Acesta a afirmat că ”PNL are o relaţie specială cu preşedintele Iohannis şi PNL în ceea ce a realizat în ultimii 2 ani de zile a fost fără nicio discuţie avantajat de acest parteneriat asumat cu preşedintele Iohannis”.

”Nu e corect să faci acest lucru, mai ales că preşedintele Iohannis (…) de două ori l-a salvat direct. A fost salvat de preşedintele Iohannis (…) de la schimbarea din preşedinte de partid înainte de termen. De la debarcare”, a mai declarat liberalul.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, vineri seară, în judeţul Dâmboviţa, că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă.

”Eu cred că Partidul Naţional Liberal nu are nicio datorie faţă de preşedintele Iohannis, dimpotrivă. Eu am convingerea că preşedintele PNL trebuie să fie ales de membrii PNL, cu mintea lor, cu gândirea lor şi cu sufletul lor.

Eu cred că preşedintele PNL trebuie să fie îndatorat şi legitimitatea lui să se bazeze doar pe votul dumneavoastă, marea oaste a Partidului Naţional Liberal”, le-a transmis, vineri seară, Ludovic Orban liberalilor din judeţul Dâmboviţa.

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇