Raluca Turcan, întrebată cum va putea fi colegă cu Grindeanu: Nu pot decât să strâng din dinţi şi să merg mai departe

Raluca Turcan, întrebată cum va putea fi colegă cu Grindeanu: Nu pot decât să strâng din dinţi şi să merg mai departe

Raluca Turcan, ministrul interimar al Muncii, a fost întrebată cum va putea fi colegă de alianță cu Sorin Grindeanu, pe care până acum îl critica dur. Ea a răspuns că nu poate decât „să strângă din dinţi şi să meargă mai departe”, dacă așa va obține rezultatele promise alegătorilor.

„Mai este mult până la acel moment. Fac politică de mulţi ani şi am înţeles un lucru: politica nu se rezumă la oameni (în funcţii – n.red.). Sunt momente în care oameni adunaţi într-o conducere pot să ducă un partid, de exemplu, într-o direcţie greşită. De aceea, în acest moment, eu privesc spre ce rezultate putem obţine. Dacă acele rezultate sunt garantate într-o anumită formulă, nu pot decât, ca om politic, să strâng din dinţi şi să merg mai departe pentru că pe locul întâi, pentru mine, ca om ales, este cel care mi-am oferit votul. Asta este realitatea”, a mai afirmat Turcan, marţi seară, într-o emisiune la Profit.ro.

ADVERTISING

Întrebată dacă nu se teme că scorul electoral al PNL va scădea în urma alianţei cu PSD, Turcan a făcut o paralelă cu politicienii locali urmăriţi penal, dar care sunt realeşi.   

"Dacă pe fond calitatea vieţii oamenilor creşte, este posibil ca unele calcule politice să nu mai stea în picioare, pentru că aţi avut şi dvs. exemple de aleşi locali care erau suspectaţi de fapte de corupţie, însă pentru că administraţia locală s-a dezvoltat nu au avut absolut nicio problemă în momentele electorale. Eu mizez pe calitatea guvernării şi proiecte pentru oameni", a susţinut Turcan, care a refuzat să spună dacă a votat sau nu pentru deschiderea negocierilor cu PSD.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇