PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui

PSD va depune moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Claudiu Năsui

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că va fi depusă în această săptămâna la Senat o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei Claudiu Năsui.

El a adăugat că, deşi social-democraţii sunt în Opoziţie, va fi încercată crearea unei majorităţi.

”Am luat hotărârea să depune săptămâna asta, la Senat, moţiunea împotriva ministrului Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele le cunoaşteţi: blocarea Măsurii 3 din fonduri europene", a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a susţinut că peste 400 de milioane de euro sunt blocaţi, ”pentru că ministrul şi-a făcut un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”.

ADVERTISING

„Suntem în Opoziţie. Vom încerca să creăm majoritate. De data aceasta, vom depune moţiunea la Senat”, a afirmat liderul PSD, care a mai spus că este foarte posibil să mai fie depuse şi alte moţiuni simple.

În 22 februarie, prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat că partidul din care face parte va depune o moţiune simplă împotriva ministrului Economiei, Cladiu Năsui, în Parlament, după dezbaterile din Legislativ pe bugetul pentru 2021. 

În replică, ministrul Năsui a precizat că a depus plângere penală la DNA legată de suspiciuni de corupţie cu privire la înscrierile în platforma de granturi acordate IMM-urilor. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Aceasta este a doua moţiune simplă depusă de PSD în actuala legislatură, după cea îndreptată împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu. 

Citeşte pe SpotMedia.ro și

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇