Premierul Florin Cîțu a ajuns, în sfârșit, la Vama Veche - Ce mesaj a transmis de pe litoral (Foto)

Premierul Florin Cîțu a ajuns, în sfârșit, la Vama Veche - Ce mesaj a transmis de pe litoral (Foto)

Premierul Florin Cîţu se află, duminică, la Vama Veche, împreună cu ministrul Finanţelor, Dan Vîlceanu.

Șeful Guvernului a ajuns în sfârșit în această stațiune după repetate promisiuni și în ciuda avertismentului primarului comunei de care aparține această localitate.

Florin Cîțu a postat, duminică, pe conturile sale de Instagram și pe Facebook câteva story-uri cu plaja și cu marea.

instagram-story-citu
Foto: Captură Instagram Story

„Am venit la puțin timp după răsărit, dar mai încerc, poate-l prind pe plajă”, a spus Florin Cîțu, care speră ca vremea bună să țină cu turiștii, iar „sezonul estival să se prelungească măcar cu două-trei weekenduri”, a declarat acesta la Antena 3.

ADVERTISING

La rândul său, ministrul Dan Vîlceanu a postat fotografii din Vama Veche tot pe Instagram Story, realizate la terasa localului Expirat.

dan-vilceanu
Foto: Captură Instagram Story

Amintim că premierul Florin Cîţu a precizat în repetete rânduri că va ajunge în Vama Veche în acest sezon. „Nu am fost pe litoral. Promit că vara asta merg la Vama Veche. Nu am făcut nicio plajă, nu am avut timp. O să ne vedem în Vama Veche în curând”, declara Florin Cîţu la sfârşitul lunii iulie. Aceasta după ce, în luna mai, preciza că: „Trebuie să mă duc neapărat în Vamă şi să stau toată noaptea”.

ADVERTISING

În replică, primarul comunei Limanu i-a recomandat premierului să renunţe la ideea de a veni în Vama Veche şi i-a sugerat să se reorienteze spre Ciocârlia sau Aliman, localităţi care „îşi permit pâine şi sare din bani publici”.  

Mai mult, în august, liderii PSD Marcel Ciolacu şi Sorin Grindeanu l-au ironizat pe Florin Cîțu pentru faptul că nu ajunsese încă în Vamă. Ei au postat o fotografie de acolo, însoțită de mesajul: ”Florin, noi suntem aici. Tu?!”.

Citește și: Scandal pe moțiunea de cenzură: Cîțu și PNL acuză semnături false, USR PLUS și AUR dezvăluie tentative de mituire UPDATE

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇