Contre și ironii între Ciolacu și Cîțu: Liderul social-democraților îl cheamă pe premier în Vamă, iar acesta spune că PSD e cel mai corupt partid din istorie (FOTO)

Contre și ironii între Ciolacu și Cîțu: Liderul social-democraților îl cheamă pe premier în Vamă, iar acesta spune că PSD e cel mai corupt partid din istorie (FOTO)

Liderii PSD Marcel Ciolacu și Sorin Grindeanu au publicat pe Facebook fotografii și ironii la adresa premierului, liberalul Florin Cîțu. Ca râspuns, acesta a catalogat PSD drept cel mai corupt partid din istorie.

„Florin, noi suntem aici. Tu?!” – este mesajul postat de Marcel Ciolacu are însoțește o fotografie care îl arată pe acesta la o terasă, la un pahar cu bere, alături de Sorin Grindeanu și primarul comunei Limanu, Daniel Georgescu, transmite Digi24.

Cei trei ironizează astfel problemele cu alcoolul pe care le-a avut Florin Cîțu în trecut în SUA, pentru care și-a ispășit pedeapsa, dar care au ajuns abia de curând în spațiul public.

ADVERTISING

De asemenea, fotografia este făcută la Vama Veche, ceea ce este un alt trolling la adresa premierului, care a promis că va veni la un moment dat în această vară în cunoscuta stațiune turistică.

Fotografia este postată cu hashtagul „#wewillrockyou”, de asemenea o aluzie ironică și cu dublu înțeles la adresa premierului, un fan al muzicii rock. Expresia în limba engleză are însă și înțelesul de „te vom da jos”.

La rândul său, Sorin Grindeanu publică și el o fotografie asemănătoare, în care, în plus, este întors spre obiectivul camerei un meniu unde se vede scris cu litere mari cuvântul „Bar”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Mesajul postării lui Sorin Grindeanu este în engleză și este însoțit de un emoticon: „Don’t drink and drive !!!” (Nu conduceți dacă ați consumat alcool! - n.r.)

Reacția premierului nu a încetat să apară și a venit tot sub forma unei postări pe Facebook.

„În mai puțin de o lună, suntem chemați să ne alegem președintele (PNL - n.red.). Din păcate, această campanie a fost una care nu a adus beneficii pentru PNL. Vom putea, însă, după 25 septembrie, să recuperăm. Important este să privim spre viitor. Viitorul arată bine dacă facem ceea ce trebuie. Acesta este gândul pe care îl am când plec în fiecare zi la Guvern: România să fie un loc bun pentru toți cetățenii!

ADVERTISING

Noi, liberalii, suntem un partid al practicienilor, al celor care fac. Noi am realizat România Mare, iar acum putem face mare România în Uniunea Europeană, cu valori liberale, cu libertate și drepturi, cu antreprenori și creativitate, cu muncă și seriozitate.

Unii vând iluzii și nu mă refer la contracandidatul meu, pe care trebuie să-l respectăm pentru mandatul său. Este nevoie de respect între noi, sunt destui care ne sabotează. Alții vând populism, demagogie și minciună. Da, mă refer la cel mai corupt și putred partid al României, PSD”, susține premierul, citat de News.ro.

Citește și: Sindicatul polițiștilor: Alcoolemia marcată de Cîțu se traduce într-un litru de whiskey sau 5 sticle de vin


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇