PNL și USR s-au înțeles pentru sectoarele din București: A ieșit fum alb

PNL și USR s-au înțeles pentru sectoarele din București: A ieșit fum alb

PNL și USR s-au înțeles în urma negocierilor purtate vineri seara, discuții ce au durat până târziu în noapte, asupra candidaturilor comune pentru primăriile de sector din București.

”A ieșit fum alb. Avem candidaturi comune la București. Bucureștiul va avea un viitor fără PSD.

Nu a fost ușor. Am reușit să avem candidați comuni ireproșabili astfel încât să putem avea un rezultat cu care să mergem în fața electoratului”, a scris pe Facebook deputatul USR Claudiu Nasui.

”Pentru București”, este mesajul transmis de preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, alături de aceeași fotografie în care apar liderii PNL și cei ai USR la masa negocierilor.

ADVERTISING

Sâmbătă, de la ora 9.00, liberalii se reunesc în şedinţa Biroului Politic Naţional al partidului, pentru a valida candidaţii la alegerile locale, din 27 septembrie, inclusiv pentru primăriile de sector.

Totodată, de la ora 10.00 va fi şi o întrunire a Biroului Naţional al USR pentru a aproba candidaturile la locale.

În urma negocierilor liderilor celor două partide, USR ar urma să primească sectoarele 1 şi 2, PLUS - Sectorul 4, iar PNL va avea candidaţi la primăriile sectoarele 3, 5 şi 6, au declarat surse politice, pentru News.ro.

ADVERTISING

Clotilde Armand va fi candidatul USR la Primăria Sectorului 1, iar Radu Mihaiu la Primăria Sectorului 2. Din partea PLUS, la Sectorul 4 va candida Simona Spătaru, conform surselor citate.

Sursele politice au adăugat, pentru News.ro, că PNL îl are candidat pe Cristian Băcanu pentru Primăria Sectorului 5, iar Ciprian Ciucu va fi candidatul pentru Primăria Sectorului 6.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇