Patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiune, dați afară din PSD. La Carmen Dan încă se mai gândesc

Patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiune, dați afară din PSD. La Carmen Dan încă se mai gândesc

Liderul deputaţilor din Partidul Social Democrat, Alfred Simonis, a afirmat marţi, că patru din cinci parlamentari care au lipsit la moţiunea de cenzură au fost excluşi din PSD, iar în cazul lui Carmen Dan se va face o evaluare mai amplă a situaţiei, deoarece ar exista documente că este vorba de o situaţie medicală complicată.

“Prima decizie este de excludere a patru din cei cinci parlamentari care au lipsit ieri la moţiunea de cenzură. Este vorba de domnul deputat Dan Ciocan, domnul Cătălin Rădulescu, domnul Adrian Todoş şi doamna Roxana Paţurcă. Aceştia patru au fost excluşi, au fost confirmate deciziile de excludere din partid făcute de organizaţiile judeţene”, anunță PSD.

ADVERTISING

PSD anunţă că parlamentarii care au lipsit la moțiune vor fi excluşi - printre ei, Cătălin Rădulescu și Carmen Dan

”În privinţa doamnei Carmen Dan s-a luat decizia să se facă până la urmă o evaluare mai amplă a situaţiei dânsei, pentru că pare că există o situaţie medicală complicată şi probabil că săptămâna viitoare se va lua şi decizia în privinţa doamnei Carme Dan. Dacă acele documente se confirmă, e posibil să nu se întâmple excluderea, dacă acele documente nu vor confirma versiunea doamnei Carmen Dan va fi şi dânsa exclusă din partid”, a declarat Alfred Simonis.

ADVERTISING

PSD va avea cel puţin un om în minus la votul pe moțiune: Carmen Dan e în izolare, mama ei are COVID

El a mai afirmat că mulţi parlamentari PSD au fost contactaţi de cei de la PNL, unii au fost cumpăraţi, alţii, nu. 

Domnul Rădulescu îi place să se erijeze într-un bărbat politic, s-a speriat prea tare de o bronşită şi de aici până a trăi pericolul de deces pe care îl clamează e distanţă mare. Nu suntem copii, suntem oameni maturi din punct de vedere politic şi înţelegem atunci când se întâmplă o astfel de fentă.

ADVERTISING

Domnul Rădulescu mi-a relatat mie că a fost contactat de cei de la PNL şi dânsul şi alţi parlamentari au fost contactaţi, furibund, au fost agresaţi de cei de la PNL, o parte dintre ei au reuşit să fie cumpăraţi, o altă parte dintre ei, cea mai mare, nu. Ofertele au consistente. O să-i invităm pe cei care au primit aceste oferte să relateze în perioada următoare ce şi cum le-a fost oferit”, a afirmat Simonis.

Cinci dintre parlamentarii PSD au lipsit, luni, de la şedinţa în care ar fi trebuit să se dezbată moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

Şedinţa nu a întrunit cvorumul, fiind închisă. 

PSD nu a reușit să dea jos Guvernul Orban, pentru că nu a fost cvorum pentru votul moțiunii. 5 parlamentari social-democrați au lipsit


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇