Palatul Împăratului - 7-9 milioane de euro din bani publici pentru confortul familiei Iohannis

Palatul Împăratului - 7-9 milioane de euro din bani publici pentru confortul familiei Iohannis

Fostul sediu PNL și ALDE de pe Bd. Aviatorilor 86, aflat într-una dintre zonele exclusiviste ale Capitalei, e pe cale să fie transformat într-o ”locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis, după ce își termină mandatul, scrie pe surse G4Media.ro.

O anchetă pe acest subiect are azi şi Recorder, care scrie că șantierul de pe Aviatorilor este învăluit într-o secretomanie totală. Lucrările se desfășoară în spatele unor paravane și sunt atent supravegheate.

Vila de 1200 mp, cu subsol, parter și etaj, garaj și cabină de pază la poartă e a statului și a fost, până nu demult, sediu de partid. De câteva luni, e transformată, în cel mai mare secret, în reședință pentru o singură familie, după cum scrie în autorizația de construire.

ADVERTISING

Iar suma pe care RA-APPS intenționează să o investească aici depășește orice imaginație: 7 milioane de euro numai pentru renovare și amenajare (potrivit Recorder) sau chiar 9 milioane de euro (potrivit G4Media).

Conform legii, cercul demnitarilor care ar avea dreptul la o asemenea locuință de protocol oferită de stat este foarte restrâns. Iar majoritatea indiciilor duc către Klaus Iohannis.

Urmăriţi integral ancheta Recorder, care a scris primul pe acest subiect.

INVESTIGAȚIE RECORDER. Palatul Împăratului

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇