Orban spune că vor să-l dea afară din PNL, iar în acest caz iși face partidul lui

Orban spune că vor să-l dea afară din PNL, iar în acest caz iși face partidul lui

Fostul lider liberal Ludovic Orban a declarat, luni seară, că sunt voci în partid care cer excluderea sa din PNL. El a arătat că nu vrea să părăsească partidul, dar că ar putea lua în calcul acest lucru şi a confirmat că viitoarea formaţiune s-ar putea numi Forţa Liberală sau Forţa Naţională.

”Sunt voci care cer excluderea mea, la şedinţă, au fost vreo doi care au cerut. Asta e soluţia, să îl dăm afară pe Orban? Dar că ai dus ţara în criză, că ai lăsat ţara fără apărare în faţa pandemiei (…) asta contează mai puţin”, a arătat Orban. 

ADVERTISING

El a precizat că nu îşi doreşte să plece din partid. ”Eu nu vreau să plec, eu mi-am petrecut 31 de ani în mişcarea liberală. Problema e că nu mai pot fi părtaş la ceea ce se întâmplă şi la deciziile acestei conduceri rupte de realitate”, a afirmat el. 

Orban a arătat că se gândeşte la ”o nouă construcţie politică”.

Este posbil să construiesc o nouă forţă politică, Forţa liberală, Forţa naţională.. numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Le cer colegilor mei să se trezească din starea asta de tulburare, de ruperea asta tptală de realitate, sigur, şansele sunt mici”, a spus Orban, precizând că decizia va fi luată în câteva săptămâni. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇