O campanie PSD care-l prezintă pe Ciolacu cumpărând „flori românești” și oferind mărțișoare, postată pe contul Guvernului (Video)

O campanie PSD care-l prezintă pe Ciolacu cumpărând „flori românești” și oferind mărțișoare, postată pe contul Guvernului (Video)

Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a împărţit, vineri, flori angajatelor de Guvern, cu ocazia zilei de 1 Martie.

Pe pagina Facebook a Guvernului a fost postat un material video cu povestea Mărţişorului şi imagini cu premierul oferind flori.

Pe pagina de Facebook a lui Marcel Ciolacu a fost distribuit același material video, dar cu o imagine la început la final care spune că aceasta este o campanie PSD.

„Premierul a mers în această dimineaţă la o mică florărie, un business românesc dezvoltat de două surori, Mihaela şi Irina, unde a oferit mărţişoare şi a cumpărat flori româneşti. Ajuns la sediul guvernului, prim-ministrul a împărţit buchete de flori angajatelor", a transmis vineri PSD.

ADVERTISING

„O primăvară frumoasă tuturor doamnelor şi domnişoarelor! Mulţumiri speciale Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi doamnei muzeograf Constantin Oana Otilia pentru facilitarea realizării materialului", se arată în mesajul care însoţeşte materialul video pe contul de Facebook al Guvernului.

O primăvară frumoasă!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Vineri, 1 martie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇