Nicuşor Dan organizează negocieri pentru bugetul Capitalei, respins de USR PLUS

Nicuşor Dan organizează negocieri pentru bugetul Capitalei, respins de USR PLUS

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, va avea, miercuri, de la ora 19:00, o nouă întâlnire cu liderii din Bucureşti ai coaliţiei de guvernare pentru a discuta despre situaţia adoptării bugetului.

”Am agreat pentru astăzi la ora 19:00 un nou dialog cu liderii Coaliţiei din Bucureşti, pentru finalizarea, cât mai urgent, a votului pe buget.  Am încredere că interesele bucureştenilor şi raţiunea vor avea întâietate. Vom discuta strict de buget”, a scris pe Facebook Nicuşor Dan.

Edilul crede că nu sunt foarte multe variante la dispoziţie şi trebuie reparat din mers un buget construit ani de zile în mod voit eronat, "iar asta se face cu inteligenţă şi cu tact, fără a afecta funcţionarea serviciilor publice”.

ADVERTISING

Surse politice au declarat pentru SpotMedia.ro că la întâlnirea de diseară participă Vlad Voiculescu, Cosmin-Victor Smighelschi, Horia Tomescu (toţi de la USR PLUS), Violeta Alexandru, Stelian Bujduveanu, Diana Mardarovici (de la PNL) şi de la PMP Sebastian Moise si Andrei Ionescu. Discuţia va fi online.

Săptămâna trecută, proiectul bugetului Capitalei pentru anul 2021 nu a primit vot favorabil în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti. S-au înregistrat 17 voturi "pentru", 22 "împotrivă" şi 14 abţineri. 

ADVERTISING

USR PLUS a transmis, marţi, că ”motivul pentru care Bucureştiul a ajuns de facto în faliment este minciuna”, de vină fiind ”practica de a creşte cheltuielile la umbra unor venituri fictive”.

Iată mai multe detalii pe acest subiect:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇