Nicușor Dan nu mai are bani pentru tinerele familii, pentru că plătește și acum „orgia” lui Firea de târguri și reclame

Nicușor Dan nu mai are bani pentru tinerele familii, pentru că plătește și acum „orgia” lui Firea de târguri și reclame

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a răspuns public după ce a primit o adresă de la Ministerul Familiei condus de Gabriela Firea prin care i se cerea să susțină în continuare acordarea stimulentului financiar pentru constituirea familiilor.

Edilul spune că de vină pentru întrerupere este chiar Firea, care a lăsat Primăria în datorii până-n gât.

„Am primit o solicitare din partea prefectului Capitalei pentru a răspunde unei adrese de la Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, condus de Gabriela Firea, cu privire la stimulentul financiar pentru constituirea familiilor în plan local, adică pentru tinerii bucureşteni care se căsătoresc.

ADVERTISING

În cazul în care fostul primar şi actualul ministru a uitat, îi reamintesc că ne-a lăsat un buget cocoşat de datorii şi că ne-a luat un an de zile ca să stabilizăm cât de cât primăria, eşalonând, reeşalonând şi plătind aceste datorii.

Banii pentru acest stimulent, cât şi pentru alte proiecte sociale, au fost cheltuiţi în avans de Gabriela Firea într-o orgie de târguri, festivaluri şi reclame din banii primăriei, lăsându-ne în imposibilitatea de a finanţa astfel de proiecte sociale, oricât ne-am fi dorit", a scris Nicuşor Dan, vineri, într-o postare pe Facebook.

ADVERTISING

El a adăugat că, dacă „ministrul Firea ţinea cu adevărat la acest proiect, avea şansa să-l pună în practică la o scară mult mai mare".

„Nu e târziu nici acum, aşa că o invit pe Gabriela Firea, ministru al Familiei şi lider important în PSD, să lanseze la nivel naţional, cu bani de la Guvern, stimulentul financiar pentru constituirea familiilor, cu acelaşi cuantum de la nivelul Capitalei. Asta ar arăta că îi pasă de acest subiect şi că această idee n-a fost doar o încercare de a lua ochii bucureştenilor", a susţinut primarul general al Capitalei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇