Nicolae Ciucă își lansează cartea ”În slujba Țării” duminică - surse

Nicolae Ciucă își lansează cartea ”În slujba Țării” duminică - surse

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, îşi lansează cartea ”În slujba Ţării” duminică, în cadrul unei emisiuni sau într-un format de podcast, au precizat surse liberale.

Lansarea vine după ce PNL a dat deja publicităţii un videoclip de promovare a cărţii preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, intitulată ”În slujba ţării”, care include imagini din lupte din Afganistan şi Irak.

În slujba Țării

În curând…#ÎnslujbaȚării #OnoareȘiCredință #pentruRomânia

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 4 septembrie 2024

În acestea apare şi Ciucă, pe atunci comandant al Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”. În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

ADVERTISING

”Paginile acestei cărţi sunt despre mine. Sunt gândurile mele despre ce a însemnat tranziţia de la om de armată la om politic. Sunt despre viaţa mea, cea din spatele pupitrului, microfonului sau televizorului, despre experienţele mele personale şi profesionale, dar şi despre viziunea mea pentru România viitorilor ani”, spune Ciucă, în prezentarea de pe site-ul nicolaeciuca.ro

El răspunde şi la întrebarea de ce o carte despre Nicolae Ciucă.

ADVERTISING

”Pentru că s-a vorbit mult despre faptul că “nu sunt din filmul acesta”, al politicii româneşti. Şi e adevărat. Nu sunt un om politic tipic. Şi veţi vedea în această colecţie de gânduri şi poveşti de viaţă care e crezul meu. Sunt un om muncitor, cu credinţă şi frică de Dumnezeu”, arată liderul liberal.

Lansarea cărții vine și în contextul în care o investigație Recorder demontează mitul Nicolae Ciucă - eroul de la Nassiriya.

Potrivit investigației, Nicolae Ciucă, președintele PNL și candidat la alegerile prezidențiale, și batalionul pe care acesta îl conducea, Scorpionii Roșii, nu au fost direct implicați în luptele din Irak, deși Ciucă și-a construit de-a lungul timpului imaginea de „singurul comandant român care a condus românii într-o bătălie reală, de la cel de-Al Doilea Război Mondial încoace”.

ADVERTISING

Dezvăluirile sunt făcute de doi generali italieni și alte persoane intervievate.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇