Ciucă și-a lansat un clip de promovare a cărții, cu imagini din Irak și Afganistan, dar și cu ...Sergiu Nicolaescu (Video)

Ciucă și-a lansat un clip de promovare a cărții, cu imagini din Irak și Afganistan, dar și cu ...Sergiu Nicolaescu (Video)

Un videoclip de promovare a cărţii preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, intitulată ”În slujba ţării”, a fost lansat joi, acesta incluzând imagini din lupte din Afganistan şi Irak.

În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

În slujba Țării

În curând…#ÎnslujbaȚării #OnoareȘiCredință #pentruRomânia

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Miercuri, 4 septembrie 2024

Ciucă povesteşte despre o misiune în care ”a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”.

ADVERTISING

”Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, relatează el.

În videoclip sunt şi imagini cu regizorul Sergiu Nicolaescu (decedat în 2013), el vorbind despre misiunile soldaţilor: ”Ei fac pagini de istorie pentru România”, dar şi cu fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Paşcu, el remarcând reputaţia bună a militarilor români.

De asemenea, sunt prezentate şi alte momente din cariera lui Nicolae Ciucă, videoclipul încheindu-se cu coperta cărţii acestuia, ”În slujba ţării”, care urmează să fie disponibilă în curând pe site-ul nicolaeciuca.ro.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇