Marcel Ciolacu spune că Iohannis trebuie suspendat, dar după ce se încheie criza guvernului

Marcel Ciolacu spune că Iohannis trebuie suspendat, dar după ce se încheie criza guvernului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că, în opinia sa, preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din funcţie, dar consideră că ar trebui să fie finalizată actuala criză, România neavând Guvern. Ciolacu îi ironizează, de asemenea, pe care care-l acuză că acţionează aşa cum îi spune preşedintele Klaus Iohannis.

”În primul rând, nu văd cu ce să mă aibă la mână. Haideţi că deja creăm o conspiraţie în seara asta: deci Iohannis m-a rugat să-l dau pe Cîţu jos, dacă mă ghidonează aşa de bine. Nu m-am gândit nici eu, dar să ştiţi că sună bine”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o emisiune la Prima Tv.

ADVERTISING

Liderul social-democrat consideră că preşedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din funcţie.  

”Eu, părerea mea e că trebuie suspendat preşedintele. Nu ne-ar trebui, totuşi, un Guvern? Eu nu sunt un om care trăiesc în extreme, eu de felul meu sunt un om mai liniştit şi de obicei iau deciziile politice în interiorul partidului. (...) Dacă ne uităm la scorurile electorale înseamnă că lucrurile funcţionează în noul PSD. Totuşi matematica eu ştiu că e o ştiinţă fixă, nu? 35 e mai mare decât 39, măcar atât!”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.   

ADVERTISING

În ceea ce priveşte Belgia, care are un Executiv interimar de aproximativ doi ani, Marcel Ciolacu a răspuns: ”E totuşi alt sistem”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇