Marcel Ciolacu, la moţiunea de cenzură: Tu, Florin Cîţu, ai eşuat, big time! Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă! (Video)

Marcel Ciolacu, la moţiunea de cenzură: Tu, Florin Cîţu, ai eşuat, big time! Florine, Superman, ai căzut în cap! Zboară acasă! (Video)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a acuzat, marţi, la dezbaterea moţiunii de cenzură, pe premierul Florin Cîţu, că a jucat golf cu vieţile românilor, pentru că, sub patronajul lui Klaus Iohannis şi al PNL,”românii mor carbonizaţi în spitale”.

”Trebuie să plecaţi azi, pentru că nici măcar n-aţi început să guvernaţi. Nouă luni v-aţi bătut ca chiorii pentru şefia PNL. Şi astăzi aţi ajuns şef peste un hoit politic. PNL a ajuns să miroasă a PNŢCD. Dar asta e problema voastră!

Problema noastră şi a românilor este că aţi distrus ţara în lupta voastră absurdă pentru ciolan! Echipa câştigătoare este de fapt echipa ucigătoare! Aţi jucat golf cu vieţile românilor! Sub patronajul lui Iohannis şi al PNL, românii mor carbonizaţi în spitale!”, a spus Marcel Ciolacu în discursul său de la dezbaterea moțiunii de cenzură împotriva lui Florin Cîțu

ADVERTISING

El a mai arătat că, după 7 ani de mandat, ”şeful statului- Klaus Iohannis, ne spune relaxat că statul a eşuat!”

”Aşa este! În ”Guvernul meu” românii au ajuns să moară arşi în spitale! Nu o dată, nu de două ori, ci de 12 ori la rând! 12 tragedii şi zeci de oameni care au murit nevinovaţi din cauza incompetenţei voastre.

Acest sistem patronat de PNL a omorât oameni nevinovaţi! Statul a eşuat pentru că românii au ajuns să se teamă de lucrurile care ar trebui să-i salveze! Românilor le este frică să mai meargă la spital! Aici aţi adus statul, domnilor Iohannis şi Cîţu!

Guvernarea voastră a eşuat! Voi sunteţi reprezentanţii statului. Voi trebuia să aveţi grijă de români. Voi aţi eşuat! Tu – Florin Cîţu, ai eşuat BIG TIME!”, a declarat Ciolacu. 

ADVERTISING

Potrivit preşedintelui PSD, ”România EŞUATĂ este singurul proiect politic care va rămâne în urma guvernării PNL! În rest, doar tristeţe şi dezolare!”

El s-a adresat lui Cîţu: ”Ce aţi făcut toată vara?! NIMIC!  V-aţi luptat cu Orban pe funcţii, în loc să vă pregătiţi de pandemie! Aţi inaugurat fără ruşine valul 4 cu 5 mii de penelişti la congresul vostru penibil! În frunte cu Iohannis, aţi sfidat toate regulile!

Aţi încălcat legea şi bunul simţ. Iar acum mai aveţi tupeul să ne cereţi responsabilitate şi să băgaţi noi restricţii?! Cine vă mai crede, domnule Cîţu?! Aţi distrus campania de vaccinare. Iar acum îi faceţi pe români proşti că nu se vaccinează.  

ADVERTISING

Dar testarea de ce aţi scos-o, domnule Ciţu?! Vă răzbunaţi pe români şi le încălcaţi toate drepturile fundamentale! Aţi scos România din Europa! Mergeţi pe stradă, domnule Cîţu! Vorbiţi cu oamenii.

Acolo, printre claxoanele românilor nervoşi, o să vedeţi unde aţi dus această ţară. Toţi vă urăsc. Nimeni nu vă mai crede. Nu sunteţi fantastic. Nu sunteţi wow. Sunteţi doar total rupt de realitate şi de problemele oamenilor. Nu cu o sută de lei ca Ceauşescu o să vă salvaţi. Nu merge! Aţi ajuns cel mai detestat om din România! ACASĂ!”, a afirmat el. 

Ciolacu a mai spus că ”Trebuie să trimitem acasă acest guvern iraţional şi iresponsabil”.

”Trebuie să salvăm România de un guvern care a devenit un pericol la adresa cetăţenilor săi. Acest guvern trebuie să plece AZI! Moţiunea PSD va trece cu un scor istoric!  Florine, SUPERMAN, ai căzut în cap! Zboară acasă!”, a arătat Ciolacu în discurs. 

Urmărește declarațiile complete ale liderului PSD Marcel Ciolacu în Parlament:

Acest Guvern a mințit, a furat și a distrus România! Guvernul Cîțu va pica azi cu un scor istoric!

Publicată de Marcel Ciolacu pe Marţi, 5 octombrie 2021

Află mai multe despre cum decurge ziua de azi în Parlament, unde este dezbătută moțiunea de cenzură depusă de PSD, care se va încheia cu un vot decisiv pentru supraviețuirea Guvernului Cîțu.

Tot în Parlament Florin Cîțu atacă USR, „partidul bipolar”: Am tolerat o echipă de incompetenți la guvernare mai mult decât era cazul, din respect pentru românii care i-au votat (Video)În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇