Marcel Ciolacu comentează momentul devenit viral când i-au ieșit banii din buzunar: Șefa mea de cabinet mi-a comandat ceva de pe Internet

Marcel Ciolacu comentează momentul devenit viral când i-au ieșit banii din buzunar: Șefa mea de cabinet mi-a comandat ceva de pe Internet

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit duminică despre momentul în care i-au ieşit banii din sacou, în timpul unei conferinţe de presă, el arătând că era vorba despre suma de 500 de lei, bani pe care îi datora asistentei sale care făcuse o achiziţie pe internet. Întrebat dacă se preferă cash-ul la PSD, Ciolacu a precizat cei mai mulți folosesc cardul, dar sunt momente când se întâmplă să aibă și bancnote în buzunar.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate decât pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV, duminică, refrindu-se la conferinţa de presă în care a vorbit două minute cu banii ieşindu-I din sacou.

ADVERTISING

Întrebat dacă se poartă cash-ul la PSD, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose declarase că nu deţine card bancar, Ciolacu a precizat că majoritatea social-democraţilor folosesc totuşi cardul.

”Între timp şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai si bani cash în buzunar, dar nu sume importante”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut, în 18 martie, o conferinţă de presă, în care a abordat mai multe teme de actualitate, printre care și numeroasele probleme pe care le are agricultura românească, inclusiv de ordin financiar.

ADVERTISING

La un moment dat, Ciolacu a scos o hârtie cu notiţe din buzunarul de la piept, dar şi mai multe bancnote. Mai mult de două minute din conferinţă Ciolacu a vorbit în timp ce banii i se vedeau de sub haină.

Fotografia cu momentul a devenit virală pe reţelele de socializare, fiind distribuită chiar şi de Marcel Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇