Klaus Iohannis zboară fără escală spre Adunarea Generală a ONU cu un avion închiriat de la Global Jet Luxemburg

Klaus Iohannis zboară fără escală spre Adunarea Generală a ONU cu un avion închiriat de la Global Jet Luxemburg

Preşedintele Klaus Iohannis, zboară, duminică, fără escală, de la Sibiu spre New York, unde va participa la Adunarea Generală a ONU, cu un avion închiriat de Administraţia Prezidenţială de la Global Jet Luxemburg.

Informația este furnizată de site-ul specializat în ştiri din aviaţia Boarding Pass.

Potrivit sursei citate, Klaus Iohannis zboară, duminică, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New York (SUA).

Administraţia Prezidenţială a închiriat un avion de la Global Jet Luxemburg, unul de tip Bombardier Global 6000 care poate transporta maximum 13 pasageri.

ADVERTISING

Pentru confortul pasagerilor, scaunele din acest avion pot fi convertite în trei paturi de o singură persoană şi un pat dublu.

📰 PE SCURT: domnul președinte zboară duminică, 17 septembrie 2023, de la Sibiu spre aeroportul Teterboro de lângă New...

Publicată de BoardingPass pe Duminică, 17 septembrie 2023

Durata zborului dintre Sibiu şi Teterboro (SUA), care va fi operat fără escală, va fi de aproximativ opt ore şi 40 de minute.

În ultimii ani, preşedintele a mai zburat în SUA cu avioane similare acestuia, dar produse de Gulfstream şi Dassault, închiriate tot de la Global Jet Luxemburg.

ADVERTISING

Preşedintele României, Klaus Iohannis, va conduce, în perioada 18-22 septembrie 2023, delegaţia României la segmentul la nivel înalt al celei de-a 78-a sesiuni a Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), care se va desfăşura la New York, Statele Unite ale Americii.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇