Kelemen Hunor: Întrebarea e cine şi cum va forma majoritatea la Bucureşti. Va fi un indice pentru alegerile parlamentare

Kelemen Hunor: Întrebarea e cine şi cum va forma majoritatea la Bucureşti. Va fi un indice pentru alegerile parlamentare

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat duminică seara, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că primarul general al Capitalei va avea nevoie de o majoritate care să-l susţină, pentru a avea rezultate, şi că această majoritate ar putea să fie un indicator şi pentru alegerile generale.

"Ca să aibă un mandat cu realizări şi să aibă posibilitatea de a pune în aplicare programul, are nevoie de o majoritate în Consiliul General.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Întrebarea este cine va forma această majoritate, fiindcă niciun partid nu va avea singur majoritate în Consiliul General şi întrebarea adevărată este cum vor colabora cei care vor forma o coaliţie în Consiliul General.

Fiindcă e nevoie de o majoritate, pentru orice, şi pentru primarul general al Capitalei, pentru a avea rezultate. De acolo vom vedea eventual nişte indici pentru perioada următoare la nivel naţional, fiindcă probabil se va forma o coaliţie USR-PNL sau PNL-USR", a spus Kelemen Hunor.

El a mai spus că pentru el nu este o surpriză victoria lui Nicuşor Dan şi că, dacă ar fi locuit în Bucureşti, l-ar fi votat. 

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!