Iohannis, despre vila din Aviatorilor: Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă

Iohannis, despre vila din Aviatorilor: Tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă

Preşedintele Klaus Iohannis spune că subiectul vilei de protocol din Aviatorului renovată cu 7 milioane de euro de RA-APPS este unul folosit în scop electoral și că nu are nicio legătură cu el.

Iohannis a fost întrebat, la conferința de presă susținută la Cotroceni împreună cu preşedintele Muntenegrului, Jakov Milatović, dacă, după terminarea mandatului, ar accepta să locuiască într-o vilă de protocol pusă la dispoziţie de RA-APPS şi, dacă da, ar accepta să se mute în vila din Bulevardul Aviatorilor 86, despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă şi pentru care RA-APPS ar fi alocat până la 7 milioane euro pentru renovare.

ADVERTISING

„Am observat că există așa o preocupare intensă, dar este o preocupare electorală a unora, nu este o chestiune de actualitate.

Eu nu am solicitat o locuință pentru când va fi să fie, nici nu mi s-a oferit, deci tema pentru mine este una despre care citesc în gazetă”, a declarat zâmbind Iohannis.

Amintim că la finalul lunii februarie G4Media anunța, citând surse politice, că fostul sediu PNL și ALDE de pe Bd. Aviatorilor 86, aflat într-una dintre zonele exclusiviste ale Capitalei, e pe cale să fie transformat într-o „locuință individuală” care va fi atribuită președintelui Klaus Iohannis, după ce își termină mandatul.

ADVERTISING

În aceeași zi şi Recorder a publicat o anchetă pe acest subiect, arătând că șantierul de pe Aviatorilor este învăluit într-o secretomanie totală și că lucrările ce se desfășoară în spatele unor paravane sunt atent supravegheate.

Palatul Cotroceni a reacţionat rapid, anunțând că nici Iohannis, nici Administrația Prezidențială nu au solicitat atribuirea unei locuinţe de protocol şi a unui spaţiu pentru cabinet de lucru.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇