Grindeanu susține că PSD a pregătit cel mai eficient sistem de numărare parelelă a voturilor

Grindeanu susține că PSD a pregătit cel mai eficient sistem de numărare parelelă a voturilor

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că social-democraţii au pus la punct cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare.

„Niciun vot dat de români PSD nu va putea fi furat. Am pus la punct împreună cu colegii noştri din teritoriu cel mai eficient sistem de numărătoare paralelă a voturilor la nivel naţional pentru alegerile parlamentare.

Am cooptat în echipa de campanie un grup de membri din Organizaţia de tineret, specialişti în IT. Ei vor susţine din punct de vedere tehnologic tot ceea ce ţine de raportările privind procesele verbale din acea noapte”, a spus Grindeanu duminică, într-o conferinţă de presă la sediul central al PSD, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

ADVERTISING
Sorin Grindeanu, după reuniunea Consiliului Politic Național, la sediul PSD - 29.11.2020

Conferință de presă susținută de prim-vicepreședintele #PSD Sorin Grindeanu, după reuniunea Consiliului Politic Național, la sediul PSD

Posted by Partidul Social Democrat on Sunday, November 29, 2020

El a adăugat că PSD va fi partidul care va avea în cel mai scurt timp voturile numărate "până la ultimul".

"Niciun vot pe care românii îl vor acorda partidului nostru nu se va mai pierde. Vreau să fac un avertisment pentru PNL şi USR şi anume că nu aveţi nicio şansă să mai deturnaţi votul românilor", a afirmat Grindeanu.

Două simulări pentru parlamentare arată că PSD va pierde alegerile. Chiar și o amânare a lor nu garantează un scor mai bun - Interviu

ADVERTISING

După 8 ani, punct final al controlului PSD asupra României. De ce social-democrații pot pierde alegerile parlamentare?

Ciolacu anunță echipa de guvernare a PSD: Rafila şi rectorul UMF Târgu Mureş, în prima linie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇