Grindeanu, revoltat de instituția care ține în loc autostrăzile României

Grindeanu, revoltat de instituția care ține în loc autostrăzile României

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, îi critică pe membrii Consiliului Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) susţinând că niciunul nu răspunde pentru faptul că un lot din Autostrada Moldovei se realizează cu mare întârziere, din cauză că nu au pronunţat o decizie în mai mult de un an.

Sorin Grindeanu a vorbit, miercuri, despre stadiul lucrărilor de pe lotul 3 al Autostrăzii Pietroasele – Buzău, acuzând membrii CNSC de întârziere.

”Probleme nu sunt pe lotul 3 (al Autostrăzii Moldovei – n.red.) probleme au fost pe lotul 3, pentru că putea să fie în acelaşi stadiu ca pe lotul 1 şi pe lotul 2, dacă nu era acea întârziere, nu din cauza ministerului sau a CNAIR-ului, ci acea întârziere de peste un an de zile, până când cei de la CNSC au dat aceeaşi soluţie pe care am dat-o noi cu un an şi ceva mai devreme”, a afirmat Sorin Grindeanu.

ADVERTISING

Acesta a explicat că, în condiţiile întârzierii de peste un an, lotul 3 al autostrăzii este la stadiul de 10%.

”Sunt utilaje, se lucrează... rămâne regretul că nu am putut, în ţara asta, şi nu din cauza noastră, a unor domni care nu răspund în faţa nimănui, să ne înţelegem, această Comisie Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor, şi care după un an de zile au venit şi au dat aceeaşi soluţie.

Nu-i trage nimeni la răspundere şi nu ştie nimeni că, în loc că circule anul acesta de la A3 şi până la Focşani, pentru că şi Buzău - Focşani se termină anul acesta, o să te dai jos 13 kilometri şi o să reurci la Buzău. Sigur, la anul e gata şi acea bucată de autostradă, dar e păcat, dar domnii aceia sunt aşa, cum sunt şi dacă spui ceva de ei probabil că o să mă aleg cu diverse lucruri, dar e un adevăr”, a adăugat Grindeanu.

ADVERTISING

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că în ”cel mai scurt timp se va circula pe autostrada Moldovei”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇