S-a redeschis circulația pe Valea Oltului și nu se mai închide pe timpul zilei

S-a redeschis circulația pe Valea Oltului și nu se mai închide pe timpul zilei

Traficul rutier pe DN 7, Valea Oltului, în zona defrişărilor, a fost deschis, miercuri seară, şi nu va mai fi închis pe timpul zilei.

”Din această seară, DN7 este deschis permanent, inclusiv pe sectorul Boiţa- Lazaret! Un pas important pentru construcţia Autostrăzii Sibiu – Piteşti a fost parcurs cu ocazia finalizării acestor lucrări, care au durat aproximativ o lună.

Intervenţiile în zona critică a versantului de pe Valea Oltului au fost încheiate cu două zile mai devreme faţă de graficul asumat de antreprenorul turc”, a scris, miercuri seară, pe Facebook, Sorin Grindeanu.

ADVERTISING

Ministrul Transporturilor a mulţumit şi românilor şi firmei care lucrează pe Valea Oltului, arătându-se ”mulţumit de cum au lucrat”.

Ministrul Transporturilor a afirmat că ”românii au dovedit că sunt solidari cu proiectele de interes naţional”.

”Le mulţumesc pentru înţelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă”, a mai transmis ministrul Transporturilor.

Din această seară, DN7 este deschis permanent, inclusiv pe sectorul Boița- Lazaret!Un pas important pentru construcția Autostrăzii Sibiu - Pitești a fost parcurs cu ocazia finalizării acestor lucrări, care au durat aproximativ o lună.Intervențiile în zona critică a versantului de pe Valea Oltului au fost încheiate cu două zile mai devreme față de graficul asumat de antreprenorul turc.Românii au dovedit că sunt solidari cu proiectele de interes național şi le mulțumesc pentru înțelegerea şi răbdarea de care au dat dovadă!

Publicată de Sorin Grindeanu pe Miercuri, 7 august 2024

Circulaţia rutieră pe DN 7, Valea Oltului, s-a închis pentru o lună, începând din 8 iulie, pentru lucrări de defrişare, în vederea pregătirii terenului pentru construirea autostrăzii Sibiu - Piteşti.

ADVERTISING

Maşinile nu au putut circula în intervalul 06.00 – 20.00, cu excepţia celor ale instituţiilor de intervenţie, care au fost însoţite de echipaje ale constructorului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇