Grindeanu a primit o biblie inscripționată cu numele și funcția, de la Mitropolitul Moldovei (Foto)

Grindeanu a primit o biblie inscripționată cu numele și funcția, de la Mitropolitul Moldovei (Foto)

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a primit o Biblie incripționată cu numele și funcția sa, în litere aurii.

Cadoul i-a fost înmânat de colegul său de partid, senatorul de Iași Maricel Popa, dar provine de la Mitropolitul Teofan al Moldovei și Bucovinei.

Popa a postat pe Facebook imagini și a dat și o explicație, considerându-l pe Grindeanu omul potrivit să fie călăuzit de Dumnezeu să facă Autostrada Moldovei.

„Cred că atunci când muncești din suflet pentru oameni și pui binele acestora mai presus de toate, Dumnezeu îți călăuzește pașii! Tocmai de aceea a fost o mare bucurie pentru mine să-i pot dărui ministrului Sorin Grindeanu, din partea parintelui Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei, Sfânta Biblie care să-i lumineze calea și care să-i dea puterea necesară de a duce la bun sfârșit marele și importantul proiect al autostrăzii care să lege Moldova de Vestul Țării”, a scris social-democratul.

ADVERTISING

Maricel Popa spune că „întreaga regiune își pune încrederea în ministrul social-democrat să finalizeze cu bine marea lucrare și știu că Sorin Grindeanu e omul potrivit, la locul potrivit”, referindu-se la Autostrada Moldovei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇