Florin Cîţu, despre miniştri: Premierul îşi face o evaluare, noi la partid ne facem propria evaluare

Florin Cîţu, despre miniştri: Premierul îşi face o evaluare, noi la partid ne facem propria evaluare

Florin Cîţu spune că premierul Nicolae Ciucă îşi face propria evaluare a miniştrilor, dar la partid se face alta, iar atunci când va exista o concluzie, o vor aduce în BEX şi vor lua decizii.

”Evaluarea miniştrilor nu se face într-o singură zi, se face zilnic. Aşa cum dumneavoastră evaluaţi performanţa Guvernului sau cetăţenii României evaluează performanţa Guvernului zilnic, aşa fac şi eu ca preşedinte al PNL. Mă interesează să avem, cel puţin reprezentanţii PNL în Guvern, să îşi facă treaba cât mai bine”, a spus Cîţu. 

ADVERTISING

Preşedintele PNL a precizat că partidul a arătat că oamenii din PNL nu se cramponează pe funcţii şi, ”atunci când este nevoie să facem o schimbare, o facem”. 

”Evaluările sunt zilnice. Când vom avea o concluzie, o vom aduce în BEX şi vom lua şi decizii”, a spus el. 

Întrebat dacă evaluarea miniştrilor este făcută de premier, Florin Cîţu a răspuns: ”Bineînţeles că premierul îşi face propria evaluare, noi la partid ne facem propria evaluare. Pe noi ne interesează şi ne uităm în sondaje cum creşte partidul, unde putem să îmbunătăţim, unde avem probleme, care sunt lucrurile care au făcut să nu creştem atât de rapid pe cât am fi putut să creştem în ultima perioadă şi cum putem să îmbunătăţim”. 

ADVERTISING

Liderul PNL a ţinut să precizeze că, până la urmă, conducerea PNL trebuie să ia toate măsurile să se asigure că PNL, în 2024, va fi cel mai mare partid din România”. 

Întrebat ce se întâmplă dacă evaluarea partidului nu coincide cu cea a premierului, Cîţu a replicat: ”Vedem atunci ce se întâmplă. Eu cred că toți membrii PNL, nu cred, sunt sigur, aici nu există niciun dubiu, doresc binele PNL”.

Despre lipsa lui Nicolae Ciucă de la şedinţa coaliţiei, Cîţu a spus că premierul avea alt program şi că nu este singura şedinţă la care nu a venit. 

ADVERTISING

Întrebat despre nemulţumirile privind miniştrii, Florin Cîţu a arătat că ”peste tot se poate mai bine”. 

”Nimeni nu a vorbit de remaniere aici, eu vorbesc despre evaluare, iar cei care trebuie să facă mai bine vor face mai bine”, a adăugat el.

Declarație de presă susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu

Declarație de presă susținută de Preşedintele Partidului Național Liberal, Florin Cîţu

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 22 martie 2022

Coaliția PSD-PNL-UDMR a început luni o evaluare a Executivului, iar ministrul Muncii, Marius Budăi, a precizat că, până marți după-amiază, toţi miniştrii trebuie să prezinte măsurile pe care le gândesc pentru această perioadă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇