Florin Cîţu, despre gafa ministrului de Finanțe: Era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim

Florin Cîţu, despre gafa ministrului de Finanțe: Era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim

Prim-ministrul Florin Cîţu cataloghează drept „o gafă” faptul că noul ministru al Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, a avut ezitări întrebat fiind care este cuantumul salariului minim net.

Era optimist, domnul ministru al Finanţelor era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim pe economie”, a afirmat Florin Cîţu, marţi seară, întrebat fiind ce părere are despre răspunsurile date de Dan Vîlceanu la întrebările legate de cuantumul salariului minim net.   

Întrebat dacă majorează salariul minim, premierul a răspuns că acesta va ajunge şi la cuantumul de 1.600 de lei net, fără a avansa un termen în această privinţă.   

ADVERTISING

A fost o gafă. Cu siguranţă astăzi aţi discutat foarte mult despre acest subiect, a fost deliciul presei, dar în acelaşi timp astăzi s-au discutat lucruri foarte importate despre economie”, a afirmat primul ministru, la insistenţele jurnaliştilor.  

Noul ministru de Finanţe, Dan Vîlceanu, a avansat marţi mai multe sume, întrebat cât este salariul minim net. „Cred că este 1.600 lei”, a spus acesta. În realitate, este 1.386 lei.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇