Firea acuză că Nicușor Dan o să strice ce a făcut ea bine pentru București şi anunţă că va candida la parlamentare

Firea acuză că Nicușor Dan o să strice ce a făcut ea bine pentru București şi anunţă că va candida la parlamentare

Gabriela Firea a iesit, iar, la atac referitor la anumite declarații făcute de Nicușor Dan luni.

Nicușor Dan a vorbit, luni seară, despre anumite lucruri în neregulă din București, precizând că în privința Podului Ciurel trebuie să se facă un studiu de trafic. El a punctat câteva dintre problemele de aici, printre care și faptul că podul a costat mai mult decât ar fi trebuit.

El a vorbit și despre Pasajul Doamna Ghica despre care a spus că este o construcție ilegală, conform Inspectoratului de Stat în Construcții și că ar trebui ca lucrările să fie oprite aproximativ două luni pentru rezolvarea acestei probleme.

ADVERTISING

Firea: Ne vom implica mai mult

Edilul încă în funcție a spus că de acum înainte se va implica și mai mult în problemele Capitalei.

„Nu înseamnă că nu ne mai interesează Bucureștiul și nu ne mai implicăm. Dimpotrivă, ne vom implica chiar mai mult. (...) Aseară (Nicuşor Dan) a spus că Podul Ciurel e bun, dar se va gândi dacă va începe etapa a doua. Cum adică? Nu vrem să ajungem la Centură?

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Că vrea să blocheze lucrările la pasajul Ghica, când noi mai aveam puțin și terminam. Ce să facem cu cetățenii din Sectorul 2? Să stea în șantier până se decide Nicușor Dan dacă e nevoie sau nu de un pasaj? Toți specialiștii spun că acolo era obligatoriu un pasaj. Iată că eu l-am început și el vrea să îl oprească (sic!) că e ilegal. Cum să fie ilegal? Noi am fost verificați și de ISC”, a spus Firea.

ADVERTISING

Ca și marți dimineață, edilul a amintit de campania negativă dusă la adresa sa.

„Pe mine m-a dezavantajat campania cu privire la apa caldă. Că eu am oprit. Adică sunt masochista, nu? Și am oprit apa caldă în București. Acum adevărul iese la suprafață. Nicușor Dan recunoaște faptul că problema termoficării este una mai complicată și că abia de la primăvara va rezolva problema termoficării”, a declarat edilul.

Firea a precizat că din iarna va merge în Parlament.

"La București am dublat scorul politic. Nu am de ce să fac un pas în spate. Se va face o analiză pentru fiecare județ în parte și organizațiile își vor lua propriile decizii. (...) 

Nu vreau eu să spun cine să dea un pas în spate sau în față. Eu o să mă bat pentru București din postura de parlamentar”, a precizat ea.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇