Sorin Grindeanu: PSD va vota moțiunea cu bilele la vedere. Minimum 156 de voturi. Am un semn de întrebare privind USR PLUS

Sorin Grindeanu: PSD va vota moțiunea cu bilele la vedere. Minimum 156 de voturi. Am un semn de întrebare privind USR PLUS

Sunt aproape convins că marți va trece moțiunea de cenzură, dar eu nu pot garanta decât pe voturile PSD. Vor fi cel puțin 156 și vom vota cu bilele la vedere, spune prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, într-un interviu acordat SpotMedia.ro.

Sorin Grindeanu crede că din tabăra PSD ar putea lipsi un singur parlamentar, care este într-o situație medicală dificilă. În rest, toți vor fi prezenți.

Prim-vicepreședintele PSD se îndoiește însă de voturile USR PLUS: “Eu știu că duminică e un congres la USR PLUS. Patru ani de zile USR a zis de ciuma roșie, acum vin și votează moțiunea noastră. Am un semn de întrebare”.

ADVERTISING

Conform declarațiilor, însă, majoritatea pentru moțiune va fi zdrobitoare: “PSD+USR+AUR ar fi 50 de voturi peste minimul necesar, ceea ce e totuși o majoritate destul de largă”.

Citiți mâine pe SpotMedia.ro interviul cu Sorin Grindeanu: vrea PSD la guvernare? În ce condiții? Ar putea fi suspendat președintele Iohannis? “Dl Orban, dacă e pornit, să ne sune”. Când a fost PSD "un partid drogat"?

Vezi şi:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇