Dan Motreanu: Nu cred într-un proiect PNL-PSD de şapte ani de zile. Există multe incompatibilități și un punct comun

Dan Motreanu: Nu cred într-un proiect PNL-PSD de şapte ani de zile. Există multe incompatibilități și un punct comun

Europarlamentarul PNL Dan Motreanu spune că nu crede într-un proiect politic PNL-PSD pe şapte ani de zile şi în continuare consideră că cea mai potrivită variantă de guvernare în acest moment ar fi fost cu USR. Totuși, spune Dan Motreanu, există în acest moment ceva ce unește PNL şi PSD.

Întrebat când va fi reevaluată coaliţia cu PSD, Motreanu a afirmat: ”Eu cred că va fi o dezbatere continuă pentru că există multe incompatibilităţi între PNL şi PSD. Există, însă, în acest moment un punct comun – PNRR (...) este un nou program de guvernare pentru toate forţele politice”.  

De asemenea, întrebat când vor decide liberalii dacă a fost o coaliţie bună şi dacă vor continua cu social-democraţii, Motreanu a declarat: ”E greu de anticipat, când şi cum se va întâmpla. Eu nu cred în 7 ani de zile, nu cred într-un proiect PNL-PSD de şapte ani de zile. Istoria recentă a scenei politice din România ne-a arătat că nu avem o cultură a funcţionări coaliţiilor, uniunilor, alianţelor şi ne despart foarte, foarte multe lucruri”.  

De asemenea, Motreanu a afirmat că ”timpul va demonstra dacă a fost sau nu o victorie pentru PNL”.  

Motreanu a votat, în şedinţa conducerii PNL, împotriva guvernării cu PSD.  


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇