Boc: PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică, dar când joacă pentru România dau totul

Boc: PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, cu o rivalitate istorică, dar când joacă pentru România dau totul

Primarul din Cluj, Emil Boc, spune că PSD și PNL sunt ca două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și dau tot ce pot mai bun pentru țară.

”Aceste două partide, PSD și PNL, sunt ca și două echipe de fotbal, care au o rivalitate istorică, dar, atunci când jucătorii acestor echipe joacă pentru naționala României, pun în plan secundar rivalitatea și joacă, dau tot ce pot mai bun, pentru țară, pentru România. Dincolo de clubul din care faci parte, trebuie să fii loial față de România”, a declarat Emil Boc la un post de radio, potrivit Știri de Cluj.

ADVERTISING

Totodată, primarul îl compară pe premierul Nicolae Ciucă cu un căpitan de echipă, pentru care loialitatea față de România reprezintă legea supremă.

”Avem un șef al Guvernului, un căpitan de echipă, pentru care, prin natura profesiei, loialitatea față de România reprezintă legea supremă.

Există ingredientele care acest guvern să joace pentru România și nu pentru cluburile din care fac parte, în primul rând”, a adăugat Boc.

Edilul a punctat și câteva dintre obiectivele coaliției.

”Această coaliție nu se justifică dacă nu face reforma administrației publice locale, dacă nu duce România în Schengen, prin eliminarea MCV-ului, dacă nu ridică nivelul de trai al românilor, dacă nu absorb prin investiții masive toți banii europeni disponibili prin PNRR și fondurile structurale, dacă nu elimină pensiile speciale, dacă nu digitalizează administrația publică centrală și locală, dacă nu ține sub control pandemia, prin vaccinare masivă, dacă nu vor pune oameni profesioniști la locul potrivit, dacă nu vor guverna transparent fără corupție.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Dacă acestea nu se întâmplă, această coaliție nu își are menirea”, a mai declarat Emil Boc.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇