Dan Barna și Clotilde Armand ironizează Reperul lui Cioloș, internauții îi sancționează: Lăsați miștocăreala asta ieftină!

Dan Barna și Clotilde Armand ironizează Reperul lui Cioloș, internauții îi sancționează: Lăsați miștocăreala asta ieftină!

Fostul președinte al USR Dan Barna a avut marți o reacție după ce fostul partener Dacian Cioloș a anunțat că demisionează și își face un nou partid.

„Există o cale nouă. Există soluții. Există o România mai bună. Există un Reper: USR”, a postat Dan Barna pe pagina sa de Facebook.

#USR

Publicată de Dan Barna pe Marţi, 31 mai 2022

Însă nu tuturor li s-a părut amuzant mesajul liderului USR, ba chiar electoratul s-a arătat extrem de deranjat de scandalurile continue, care au măcinat partidul, și din care liderii par să nu fi învățat nimic de vreme ce reacționează cu glume.

ADVERTISING

„Reevaluați-vă atitudinea, domnule Barna! Lăsați miștocăreala asta ieftină pe care ați promovat-o dvs și cei din structura dvs piramidală din USR și asumați-vă că sunteți principalul vinovat pentru situația asta”, a comentat o internaută.

„Există și un anti-reper: PSD! Nu vreți să atacați acolo? Ciuma roșie înghite tot și vouă vă arde de miștouri ieftine ....halal opoziție”, comentează o alta.

„Îți las acest comentariu ca un om care te-a votat atât la Preşedinția țării cât şi a partidului: Să râzi când pierzi din resursa umană cu mult know-how şi vizibilitate e o dovadă de lipsă de cultură politică. u zic că ar trebui să jeleşti după Dacian Cioloş. Dar ar trebui să fii mai respectuos față de oamenii cu care ai colaborat ani de zile”, îi transmite și un membru de partid.

ADVERTISING

Însă Barna nu a fost singurul care a simțit nevoia să facă ironii pe seama fostului șef de partid. La fel a făcut și Clotilde Armand.

„În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îți abandonezi toți camarazii de pe front înseamnă că n-ai nici un REPER”, a scris Armand pe Facebook.

„D-na primar, USR a ajuns o echipă de oameni competenți într-un domeniu anume conduși de o un mediocru care dă numele echipei și care nu vrea să facă un pas în spate. Așa că va îngropa partidul. Plecarea lui Dacian Cioloș e o gură de aer pentru noi, ăștia care am susținut USR pe baza unor valori și principii și în ciuda mediocrului Dan Barna”, îi răspunde un internaut.

ADVERTISING

„Eu cred că e o mare pierdere pentru toți. Chiar și pentru el”, îi răspunde edilul Sectorului 1.

După săptămâni întregi de zvonuri, Dacian Cioloş a anunţat oficial, marţi, că a demisionat din USR alături de europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța şi Dragoș Tudorache.

Ei au decis să lanseze împreună un nou proiect: partidul REPER - Reînnoim Proiectul European al României, despre care spun că e "o nouă inițiativă politică de dialog și interacțiune cu societatea și comunitatea de afaceri, care să adune resurse umane și soluții pentru crizele și provocările reale actuale din societatea românească: costul și calitatea vieții, securitatea energetică şi alimentară, statul de drept şi respectul pentru justiție, transformarea climatică și digitală".


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇