Congres la 4 ani de AUR: Simion transmite din Italia că cearcănele și burta atârnă greu, dar s-a ajuns unde trebuia (Video)

Congres la 4 ani de AUR: Simion transmite din Italia că cearcănele și burta atârnă greu, dar s-a ajuns unde trebuia (Video)

Un Congres al AUR are loc sâmbătă la Alba Iulia, marcând patru ani de viață ai formațiunii politice. Într-un mesaj video, preşedintele AUR, George Simion, a transmis participanților că cearcănele, chiar și burta atârnă greu în urma celor patru ani de muncă, dar e mai mare bucuria sufletească pentru ce s-a construit. El a mai spus că s-a ajuns unde trebuia, dar trebuie făcută dreptate până la capăt pentru România.

Congresul Extraordinar AUR – Alba Iulia, 02 decembrie 2023

Congresul Extraordinar al Alianței pentru Unirea Românilor – Alba Iulia, 2 decembrie 2023

Publicată de Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pe Vineri, 1 decembrie 2023

“Am convocat acest congres extraordinar pentru a completa organele de conducere ale partidului, şi mai important pentru a da o perspectivă electorală pentru România în 2024. Suntem ultima speranţă pentru majoritatea românilor.

ADVERTISING

Pentru a vota, prin intermediul aplicaţiei noastre mobile, suntem singurul partid care are aşa ceva, vot electronic, rezoluţia privind continuarea Spitalului Mobil AUR şi în 2024 şi rezoluţia pentru producătorii români”, a declarat Simion, în mesajul video adresat Congresului, citat de News.ro.

El a mai menţionat că împreună reprezintă cea mai mare mişcare de renaştere naţională din ultimii ani. 

„Împreună reprezentăm cea mai mare mişcare de renaştere naţională din ultimii ani. Pe umerii noştri, ai tuturor din sală şi ai tuturor care formează AUR în teritoriu, este o răspundere mare. Vă rog să vă comportaţi ca atare. Sunt lângă voi, dacă nu în trup, în suflet şi vă spun că asta este calea spre izbândă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

La patru ani de AUR, să facem dreptate până la capă, să facem dreptate pentru ţara noastră şi să avem o ţară normală. E cea mai mare satisfacţie, dincolo de toţi banii din lume, dincolo de orice funcţie pe care unul sau altul vremelnic ar putea să o aibă”, a mai afirmat George Simion.

El a spus în mesaj că nu poate fi prezent la congres deoarece se află în Italia. 

“Nu sunt pe drum spre congres, sunt în Italia acum, unde pentru colegii noştri suveranişti de la Fratellii d'Italia, de la Lega şi de la celelalte formaţiuni europene, ţin un mesaj în numele vostru, în numele AUR, un partid care, acum la patru ani, pot să zic că a ajuns unde trebuia.

ADVERTISING

Am muncit mult cu toţii, cearcănele astea, chiar şi burta, chiar şi semnele pe care le avem pe noi în urma acestor patru ani de muncă atârnă greu, dar mult mai mare e bucuria sufletească când vedem ce am construit împreună în aceşti patru ani”, a încheiat Simion.

Ce s-a decis la Congresul AUR:

AUR a adoptat rezoluţia "Anul electoral 2024 – între suveranism şi suveranitate", în care afirmă că își propune să obţină un mandat puternic în Parlamentul European, pentru a reprezenta vocea fermă a poporului român în cadrul UE, iar la alegerile locale îşi propune să câştige un număr important de primării, consilii judeţene şi locale, “pentru a implementa politici eficiente la nivel local şi pentru a construi o administraţie eficientă şi responsabilă faţă de cetăţeni”.

De asemenea, membrii AUR au mai decis ca şi în anul 2024 să continue caravana medicală şi să fie create noi programe de sprijinire a populaţiei pentru un stil de viaţă sănătos.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇