Clotilde Armand continuă războiul cu ceea ce numește ”mafia gunoaielor”: Nu voi mai tolera șantajul și amenințările

Clotilde Armand continuă războiul cu ceea ce numește ”mafia gunoaielor”: Nu voi mai tolera șantajul și amenințările

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a precizat că „într-o nouă încercare de şantaj, firma de salubrizare şi-a scos maşinile la protest prin Sectorul 1 în speranţa că primăria le plăteşte facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD – cel cu diamantele”.

Aceasta a adăugat că, în cazul în care Romprest Service lasă iar gunoiul pe străzi şi refuză să îşi onoreze obligaţiile contractuale din 12 ianuarie 2020, atunci va intra alt operator în regim de urgenţă.

„Într-o nouă încercare de şantaj, firma de salubrizare şi-a scos maşinile la protest prin Sectorul 1 în speranţa că primăria le plăteşte facturile emise nelegal anul trecut, facturi neachitate de primarul PSD - cel cu diamantele. Frumoasă mişcare.

ADVERTISING

Din nefericire pentru conducerea acestei firme spun că nu am fost impresionată de şantajul «protestului» şi nici de notificarea prin care ameninţă că începând cu data de 11.02.2021 nu mai ridică gunoiul stradal necontrolat din Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand duminică pe Facebook.  

”Îi asigur pe toți locuitorii Sectorului 1 că nu vom mai trece prin situația în care am fost luna trecută. Nu voi mai tolera șantajul și amenințările Mafiei Gunoaielor. Sectorul 1 plătește servicii de salubrizare și de 10 ori mai scumpe față de restul țării. Primăria Sectorului 1 a fost un partener onest, Primăria Sectorului 1 nu este robinet cu bani pentru offshore-ul lor transpartinic. Cu mine nu le mai merge”, a mai spus edilul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Primarul a făcut publică şi adresa transmisă către Romprest, pe 5 ianuarie.

Într-o nouă încercare de șantaj, firma de salubrizare și-a scos mașinile la protest prin Sectorul 1 în speranța că...

Posted by Clotilde Armand on Sunday, February 7, 2021

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇