Clotilde Armand a vrut să îi ceară lui Nicușor Dan parcurile Cișmigiu și Herăstrău, dar n-au lăsat-o PSD și PNL: ”Asta lipsea în Sectorul 1, să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii”

Clotilde Armand a vrut să îi ceară lui Nicușor Dan parcurile Cișmigiu și Herăstrău, dar n-au lăsat-o PSD și PNL: ”Asta lipsea în Sectorul 1, să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii”

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand a intrat într-un nou conflict cu consilierii locali de la PNL și PSD. De data aceasta, Armand reclamă că aceștia nu au votat să ceară de la Primăria Capitalei parcurile Cișmigiu și Herăstrău.

”Am primit multe mesaje de la cetățenii din Sectorul 1, inclusiv elevi de liceu, despre situația deplorabilă în care se află parcurile Cișmigiu și Regele Mihai I (fost Herăstrău). În urmă cu câteva săptămâni am avut o discuție cu domnul Primar General Nicușor Dan pentru a putea începe demararea lucrărilor de reabilitarea și modernizarea a acestor parcuri, aflate în proprietatea publică a Municipiului București.

ADVERTISING

Am cerut astăzi Consiliului Local al Sectorului 1 să solicite Consiliului General al Municipiului București trecerea parcurilor Cișmigiu și Regele Mihai I (fost Herăstrău) în administrarea ADP Sector 1. Consilierii PSD și PNL nu au fost de acord cu această inițiativă”, a anunțat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Ea spune că va continua să pună proiectul pe ordinea de zi până când va trece.

”Vă promit că nu vom lăsa parcurile noastre în această situație. Voi reveni cu acest proiect în Consiliul Local al Sectorului 1 până când toți consilierii PNL și PSD vor înțelege că politica înseamnă să le pese de oameni”, a conchis Clotilde Armand.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

PSD: Asta lipsea în Sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut

PSD a reacționat însă, spunând că motivul pentru care s-a opus a fost estimarea de costuri pentru întreținerea parcurilor.

”Clotilde Armand a vrut să dea 48.000.000 de lei pe arbori, gazon și garduri vii. Asta lipsea în Sectorul 1, în rest aveam de toate, gunoaiele au dispărut, investițiile merg superb...

După ce și-a dovedit incompetența în administrație, Armand mai cerea spre distrugere și Parcul Herăstrău și dorea votul Consiliului Local pentru un buget enorm și absurd.

ADVERTISING

Evident, consilierii locali din Partidul Social Democrat au votat împotrivă. Proiectul a picat. Risipa de bani publici a fost evitată”, a postat pe Facebook Florin Manole, președintele PSD Sector 1.

Acesta a atașat și un document cu estimările de costuri.

estimare-lucrari-amenajare-parcuri
Foto: Facebook/Petre Florin Manole

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇