Ciucă ar desemna-o pe Elena Lasconi premier. Cum a ajuns Geoană la lustruit bocancii tuturor (Video)

Ciucă ar desemna-o pe Elena Lasconi premier. Cum a ajuns Geoană la lustruit bocancii tuturor (Video)

Nicolae Ciucă ar desemna-o pe Elena Lasconi premier, dacă ar trebui să aleagă un prim-ministru dintre contracandidaţii pentru Cotroceni.

În opinia lui, atunci când Ciolacu afirmă că ar desemna un premier de la alt partid, acest lucru denotă lipsă de resursă umană.

Liderul PNL a dezvăluit şi ce sarcini le-ar da contracandidaţilor săi, dacă ar fi comandantul unei unităţi militare, iar aceştia ar fi soldaţi în subordinea sa.

„Să cureţe cartofii la bucătărie – George Simion. Să lustruiască bocancii tuturor – Mircea Geoană. Să fie de serviciu la gospodăria agro-zootehnică - Elena Lasconi. Să fie şoferul comandantului – Marcel Ciolacu şi să frece podelele – Ludovic Orban”, a răspuns Nicolae Ciucă.

ADVERTISING

Întrebat de Cătălin Măruţă de la Pro TV dacă va câştiga alegerile şi ar fi obligat, ipotetic, să aleagă un prim-ministru între Marcel Ciolacu, George Simion, Elena Lasconi, Mircea Geoană şi Ludovic Orban, Nicolae Ciucă a răspuns: „Elena Lasconi”. 

„Sigur că da. Păi nu vă daţi seama ce salt este de la Primăria Câmpulung la Guvernul României?”, a adăugat Ciucă. 

El a subliniat că îi place cuvântul „ipotetic” din întrebare. 

ADVERTISING

Liderului liberal i s-a amintit că Marcel Ciolacu, invitat luni în aceeaşi emisiune, a răspuns că l-ar desemna pe el premier. 

„A spus şi mi-a plăcut că ieri a ţinut minte că i-am zis că se alintă. S-a alintat şi la dumneavoastră, probabil a mâncat prea mult iute. Eu în această situaţie apreciez că atunci când cauţi deliberat, nu ca un răspuns la întrebarea dvs, şi ipotetică, de altfel, să nominalizezi pe altcineva de la alt partid înseamnă că ai o lipsă de resursă umană, pentru că nu este vorba de acel demers prin care spui la toată lumea că noi împărţim puterea”, a declarat Ciucă, citat de News.ro.

ADVERTISING

El este „sigur” că PSD încearcă să obţină puterea totală, fiind încrezător că românii ”au simţul realităţii să vadă că nu putem să glumim cu ceea ce înseamnă puterea totală în România, concentrată într-o singură mână”.

Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, în direct la PRO TV.

Nicolae Ionel Ciucă, președintele PNL, în direct la PRO TV.

Publicată de Partidul Naţional Liberal pe Marţi, 8 octombrie 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇