Ciucă amână evaluarea miniştrilor până la finalizarea celor 58 de apeluri din PNRR

Ciucă amână evaluarea miniştrilor până la finalizarea celor 58 de apeluri din PNRR

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat, miercuri, în şedinţa de guvern, amânarea evaluării miniştrilor până la finalul lunii iunie.

El a precizat că fiecare dintre ministerele coordonatoare de reforme vor trebui să îşi îndeplinească obiectivele asumate, iar această evaluare va depinde de îndeplinirea obiectivului de finalizare a celor 58 de apeluri din PNRR.

”Astăzi se împlinesc şase luni de când am preluat guvernarea. Este un prilej să putem să privim cu optimism către obiectivele asumate. Nu o să facem un bilanţ astăzi, pentru că am convenit ca această activitate să aibă loc la sfârşitul lunii iunie.

ADVERTISING

Vă rog să acordaţi atenţia cuvenită, pentru că, aşa cum a rezultat în ultima întâlnire a Comitetului Interministerial, sunt în curs de derulare o serie de demersuri prin care, la sfârşitul acestui an, să putem să înaintăm prima cerere de finanţare.

Practic, săptămâna viitoare Ministerul Investiţiilor va transmite cererea către Bruxelles”, a mai spus premierul, precizând că până la sfârşitul lunii iunie sunt obligaţi să finalizeze cele 58 de apeluri din 69.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇