Cîţu spune că se va întâlni cu Ciolacu pentru a discuta despre PNRR

Cîţu spune că se va întâlni cu Ciolacu pentru a discuta despre PNRR

Premierul Florin Cîţu afirmă că se va întâlni cu liderul PSD Marcel Ciolacu pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), chiar dacă în urmă cu doar câteva ore Guvernul transmitea un comunicat oficial care susținea că nu exista o astfel de întâlnire în program.

„Încă nu este pus în agendă acest lucru, depinde şi de programul domnului Ciolacu, vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâna viitoare”, susţine Cîţu.

"Am vorbit la telefon cu Marcel Ciolacu, săptămâna trecută, şi ne vom vedea, sper, cred că săptămâna aceasta la Guvern, o să-i fac o invitaţie oficială, să discutăm puţin pe tema PNRR-ului, să vedem dacă dintre priorităţile pe care le avem acolo sunt... Vedem după aceea (dacă va fi prezentat PNRR în Parlament - n.r.)", a declarat, luni seară, Florin Cîţu.

ADVERTISING

Întrebat de ce s-a răzgândit, după ce a comunicat că nu va avea loc o întâlnire cu liderul PSD, Cîţu a replicat: "Dar nu m-am răzgândit, vă spun, am luat decizia să ne vedem".

El a menţionat, răspunzând unor alte întrebări, că nu s-a întâlnit şi nu a discutat în cursul zilei de luni cu Marcel Ciolacu.

Reacţia vine după ce Marcel Ciolacu a reluat duminică seară, la Antena 3, afirmaţia potrivit căreia Florin Cîţu l-a contactat telefonic pentru a discuta pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), liderul social-democrat susţinând că acest gest este consecinţa solicitărilor adresate în acest sens premierului de către comisarii europeni.

ADVERTISING

El a povestit, duminică seară, într-o emisiune televizată, că a fost contactat de către prim-ministru pentru a discuta pe tema PNRR. Conform acestuia, discuţia a durat „maxim un minut”.

"A rămas că ne vom vedea să stăm de vorbă vizavi de PNRR. A rămas că mâine stăm de vorbă şi stabilim data întâlnirii şi locaţia unde ne vom întâlni”, a adăugat liderul PSD.

În schimb, Guvernul a transmis luni că prim-ministrul Florin Cîţu nu are în această săptămână în program o întâlnire cu preşedintele PSD Marcel Ciolacu. 

ADVERTISING

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇