Cîțu face apel la respectarea legii la proteste și invită PSD să ofere soluții, nu doar să critice

Cîțu face apel la respectarea legii la proteste și invită PSD să ofere soluții, nu doar să critice

Premierul Florin Cîțu a vorbit, luni dimineață, despre protestele din weekend, făcând apel la participanți să respecte legea.

„Pot să protesteze cât nu încalcă legislația în vigoare”, a spus premierul.

De asemenea, șeful Guvernului i-a chemat la discuții pe specialiștii din PSD, precizând că trebuie să lucreze împreună pentru siguranța românilor.

"Am văzut în spațiul public, la Opoziție, mesaje confuze. Acum o lună spuneau că suntem prea relaxați, acum spun că impunem restricții. Eu sunt pregătit să ascult și opinia specialiștilor din PSD.

ADVERTISING

Specialiștii nu au culoare politică. Decât să dăm mesaje confuze, e momentul să stăm toți la masă să vedem care sunt cele mai bune decizii pentru sănătatea românilor", a menționat premierul.

Florin Cîțu a mai spus că este nevoie de încă un efort să trecem peste această perioadă.

"Pentru luna aprilie vom avea în plus 4,5 milioane de doze de vaccin. Vom crește capacitatea la 100.000 de persoane vaccinate zilnic și față de planul inițial... Dacă acest plan se păstrează, vom avea 10 milioane de cetățeni vaccinați în luna august, în loc de septembrie. Totul depinde de noi, să mergem să ne vaccinăm", a mai spus premierul.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇